vtbkultuur Knokke-Heist

Knokke-Heist

Foto boven: Kunstwerk van Antony Gormley, Another Time XVI. (Staat op het strandhoofd ter hoogte van Surfers Paradise, Het Zoute)

Foto rechtsKunstwerk Tower van Thomas Lerooy uit Roeselare: 49 bronzen bustes, 22 meter hoog (Staat op de Zeedijk van Duinbergen op het groene plein)

Beste vrienden

Welkom op de website van vtbKultuur Knokke-Heist. Onze afdeling bestaat straks in 2022 net zoals vtbKultuur nationaal maar liefst 100 jaar! We zijn heel blij dat we het werkjaar 2021-2022 mogen starten met een boeiend, gevarieerd en heel ontspannend programma waarbij we cultuur op een laagdrempelige manier willen brengen. We hopen het alleszins met ‘Klank’ te doen, ons jaarthema. 2022 zal helemaal in het teken staan van het 100-jarig bestaan.

We mogen ook klinken op 69 jaar samenwerking met Davidsfonds Knokke binnen Volksontwikkeling Knokke-Heist.

In overleg met het Cultuurcentrum Scharpoord en dankzij de versoepelde coronamaatregelen kan iedereen weer genieten van ons programma dat vorig werkjaar voor het overgrote deel niet kon doorgaan.

Hebt u een vraag, suggestie, interesse om lid te worden? Spreek onze vrijwilligers aan. Kent u ons al? Maak promotie voor onze unieke werking in Knokke-Heist!

Tot op een van onze activiteiten!

Dominiek Segaert, voorzitter – Patricia De Groote, penningmeester - Rosa Desloovere – Marc Cordy – Marc Gydé – Leah Gallego – Julien Vanparys - Luc De Rijcke – Myriam De Krock

 Het bestuur van vtbKultuur Knokke-Heist

nieuws

Nieuws

<
>
x