vtbkultuur Knokke-Heist

Knokke-Heist

Foto boven: Kunstwerk van Antony Gormley, Another Time XVI. (Staat op het strandhoofd ter hoogte van Surfers Paradise, Het Zoute)

Foto rechtsKunstwerk Tower van Thomas Lerooy uit Roeselare: 49 bronzen bustes, 22 meter hoog (Staat op de Zeedijk van Duinbergen op het groene plein)

Beste vrienden,

Door de coronamaatregelen kunnen onze activiteiten in het Cultuurcentrum Scharpoord niet doorgaan. Van zodra dit wel weer kan, zullen wij u op de hoogte brengen via onze website, pers en e-mail of brief. Ons bestuur werkt ook aan een compensatie voor volgend werkjaar, nu dit werkjaar niet alle activiteiten kunnen plaatsvinden.

Wij bieden u vanaf half december 2020 maandelijks een korte wandelzoektocht aan waarbij u via een kruiswoordraadsel een boodschap kunt ontdekken.

Februari is de maand van de liefde en daarom heet onze tweede wandeling, de VALENTIJNSWANDELZOEKTOCHT.

De wandeling bestaat uit een lus van 2,4 km met start en aankomst aan museum Sincfala in Heist.

De antwoorden voor het kruiswoordraadsel staan in volgorde van de wandeling. Als alle woorden gevonden worden, vind je een mooie ‘liefdesboodschap’.

Om het invulformulier af te drukken, klik je op: valentijnswandelzoektocht + valentijnsroute. Heb je geen printer dan vind je deze in CC Scharpoord of het toerismebureau.

In het Laguna-sportcentrum zijn er toiletten beschikbaar.

Heb je nog zin om de eerste EINDEJAARSWANDELZOEKTTOCHT in Knokke te doen?

Klik dan hier om deze wandeltocht af te drukken: eindejaarswandelzoektocht + plannetje

Maak de tocht van 1,5 km met maximaal 4 personen (kinderen onder de 12 jaar niet meegeteld)

Het CC Scharpoord is alle dagen open van 8u30 tot 19u, het toilet is daar beschikbaar. Wel gesloten op Kerstdag en Nieuwjaar.

Hou afstand en hou het veilig.

Veel wandel- en zoekplezier.

Dominiek Segaert, voorzitter – Patricia De Groote, penningmeester –  Rosa Desloovere – Marc Cordy – Marc Gydé – Leah Gallego – Julien Vanparys – Luc De Rijcke – Myriam De Krock 

Het bestuur van vtbKultuur Knokke-Heist

 

nieuws

Nieuws

<
>
x