vtbkultuur Keerbergen

Keerbergen

Live-entertainmentshow ‘Cavalluna, Legend of the Desert’ in Sportpaleis Antwerpen - UITVERKOCHT

Met de nieuwe show ‘Legend of the Desert’ wil de Emmy-genomineerde componist een wervelend spektakel vol nieuwe dimensies creëren met de mooiste paardenrassen van Europa. De magische scènes gaan gepaard met adem-benemende optredens waarin mens en dier in perfecte harmonie samenwerken en het prachtige verhaal tot leven brengen.

Datum: 01/03/2020
Uur: 15:00
Plaats: Antwerps Sportpaleis - Schijnpoortweg 119 - 2170 Merksem
Prijs leden: € 53,00
Prijs niet-leden: € 55,00
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Groepsbezoek
Beschikbare plaatsen: 0

Achter de naam CAVALLUNA schuilt wat sinds 2003 zo’n 7,5 miljoen toeschouwers in heel Europa heeft geraakt en geboeid, evenals alle paarden die al vele jaren bekend en geliefd zijn, en de beproefde mix van unieke ruitersport, grandioze decors en ontroerende muziek. Al in zijn vorige producties ‘Companions of Light’ en ‘World of Fantasy’ maakte creatief directeur en producer Klaus Hillebrecht het publiek enthousiast met prachtige beelden, fantastische ensceneringen en een zeer onderscheidende soundtrack. De shows werden meerdere malen geroemd als de beste in jaren en waren te zien in overvolle stadions in verschillende Europese grootsteden.

Legend of the Desert neemt je mee op een adembenemende reis. Het geheimzinnige verhaal van deze show draait rond een prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?

‘Legend of the Desert’ zal je betoveren met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show en verheug je nu al op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Ticketprijzen voor uitstekende ‘Premium seats' (reservatie- en leveringskosten inbegrepen): € 53,00 (dit is met 30 % korting op de normale ticketprijs) en € 55,00 voor niet-leden. Je toegangskaart is een combiticket. Dit ticket verleent je niet alleen toegang tot de zaal, ze is ook geldig als vervoersbewijs op de trams en bussen van De Lijn in Antwerpen bij je verplaatsing naar en van het evenement!

Praktische info: de verplaatsingskosten zijn niet inbegrepen! Indien je voor je verplaatsing naar Antwerpen de trein verkiest, kan je aansluiten bij onze groep die in Mechelen, in de lokettenhal van het station, zal samenkomen (het vertrekuur wordt later medegedeeld).

Deelnemen: inschrijven via e-mail keerbergen@vtbkultuur.be of bij Georges Soyez (tel. 0478 99 97 86) en, na ontvangst van de bevestiging van je inschrijving, onmiddellijk de deelnameprijs storten op de bankrekening BE60 9795 4287 6770 van vtbKultuur Keerbergen.

Mis het niet, reserveer snel. Het aantal tickets is heel beperkt!

© foto cavalluna.com

<
>
x