vtbkultuur Keerbergen

Keerbergen

Bezoek ‘Flower Power 2019’ in Keukenhof - VOLGEBOEKT

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Datum: 27/04/2019
Plaats: Keukenhof - Stationsweg 166A - Lisse Nederland
Prijs leden: € 53,00
Prijs niet-leden: € 57,00
Thema: Natuur
Type: Groepsbezoek
Beschikbare plaatsen: 0

Flower Power is het thema van Keukenhof in 2019. Bloemen inspireren mensen. In Keukenhof verbinden de bloemen mensen, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren '70. Flower Power, de kracht van bloemen!

Naast de ruim 32 ha aan bloemen kun je genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en unieke kunstwerken. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet. Tulpomania: het verhaal van de tulp is indrukwekkend. Bollen die goud waard waren, diefstal en een bergbewoner die zich thuis voelt in het Nederlandse klimaat. Maar ook is er het verhaal van de zwarte tulp en zijn er beroemdheden die hun eigen tulp kregen. Deze verhalen zijn te vinden in deze tentoonstelling. Zie ook hoe tulpen worden gekweekt en krijg van experts tips en adviezen voor het gebruik van bloembollen in je eigen tuin.

Ontdek de highlights van Keukenhof: bij aankomst zal een professionele gids ons in 60 minuten de highlights van Keukenhof laten zien. We krijgen uitleg over de historie, het thema, de verschillende planttechnieken, de inspiratietuinen, de molen en over de verschillende bloemenshows. Dit geeft je een goede basis voor de rest van je bezoek.

Fluistervaren rondom Keukenhof: heerlijk rustig genieten van de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof in een elektrisch aangedreven fluisterboot. De boten varen door het prachtige Hollandse bloembollenlandschap. De vaartocht duurt 45 minuten en staat garant voor mooie foto’s! Bij de molen in het park kun je kaartjes kopen (€ 8,00) voor een rondvaart.

Deelnameprijs (inbegrepen: autocar, inkomticket, gegidste rondleiding): € 53,00 voor vtbKultuur-leden (€ 57,00 voor niet-leden). Niet inbegrepen: lunch en fluistervaren.

Opstapplaatsen: om 07.00 u. op de Haachtsebaan in Keerbergen (aan de bushalte 'Kerk', d.i. aan de oude Kerktoren op het Gemeenteplein) en om 07.10 u op het Kerkplein in Bonheiden.

Deelnemen: inschrijven via e-mail keerbergen@vtbkultuur.be of bij Georges Soyez (tel. 0478 99 97 86) én, nadat je de bevestiging van je inschrijving ontvangen hebt, onmiddellijk het deelname-bedrag storten op de bankrekening BE60 9795 4287 6770 van vtbKultuur Keerbergen.

Foto’s © keukenhof.nl

<
>
x