vtbkultuur Keerbergen

Keerbergen

Antwerp Symphony Orchestra, Latino belevenis met Richard Galliano - UITVERKOCHT

Samen met dirigent Wayne Marshall en het Antwerp Symphony Orchestra neemt de briljante Franse accordeonvirtuoos Richard Galliano je mee op trektocht door het niemandsland tussen Piazzolla, café-chanson, vooroorlogse swing, improvisaties à la Coltrane en nieuwe jazz. Een onvergetelijk concert vol gedurfde artistieke cross-overs.

Datum: 08/02/2019
Uur: 20:00
Plaats: Koningin Elisabethzaal - Koningin Astridplein 26 - Antwerpen
Prijs leden: concert € 30,00 - bezoek achter de schermen € 10,00
Prijs niet-leden: concert € 32,00 - bezoek achter de schermen € 11,00
Thema: Muziek
Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert
Beschikbare plaatsen: 0

Wie naar het huwelijk van koning Willem Alexander en Máxima heeft gekeken, herinnert zich ongetwijfeld nog de tranen van de huidige Nederlandse koningin. Argentijnse accordeonmuziek deed Máxima terugdenken aan haar thuisland. Laat je op 8 februari door het Antwerp Symphony Orchestra en de Franse accordeonvirtuoos Richard Galliano meevoeren naar Buenos Aires. Het wordt gegarandeerd een ‘feel good’-concert.

Bovendien krijg je de kans om 18.15 uur (dus voor het concert) een exclusieve kijk achter de schermen te nemen van het Antwerp Symphony Orchestra. Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van het orkest en de concertzaal en dwaal rond in de ruimtes die voor het publiek normaal verborgen zijn.

Ticketprijzen (reservatiekosten inbegrepen):

  • concert (rang 1): € 30,00 (€ 32,00 voor niet-leden), gratis programmaboekje. Meet en greet met solist of dirigent.
  • geleid bezoek achter de schermen: € 10,00 (€ 11,00 voor niet-leden).

Praktische info: de verplaatsingskosten zijn niet inbegrepen! Indien je voor de trip van Mechelen naar Antwerpen de trein verkiest, kan je aansluiten bij onze groep die in de lokettenhal van het station van Mechelen zal samenkomen (het tijdstip wordt later medegedeeld).

Deelnemen: vóór 1 december 2018 je tickets bestellen bij Georges Soyez (tel. 0478.99.97.86) of via e-mail keerbergen@vtbkultuur.be én niet vergeten te vermelden of je al of niet aan het bezoek achter de schermen wenst deel te nemen! Nadat je de bevestiging van je reservatie hebt ontvangen, onmiddellijk het deelnamebedrag storten op de bankrekening BE60 9795 4287 6770 van vtbKultuur Keerbergen.

Mis het niet, reserveer snel. Het aantal tickets is beperkt!

© foto Antwerp Symphony Orchestra

<
>
x