vtbkultuur Kalmthout

Kalmthout

Word lid met een vtbKultuur-pas Kalmthout

 

Voor 20 euro

ben je een jaar lang lid van onze culturele bende. Jouw vtbKultuur-pas is bovendien geldig voor alle inwonende gezinsleden.

Jouw voordelen op een rijtje:

·         Je maakt deel uit van een groep enthousiaste cultuurliefhebbers waarmee je samen van cultuur kunt genieten.

·         Je kan aan alle activiteiten van alle vtbKultuur-groepen deelnemen aan ledenprijs. Jaarlijks staan er ongeveer 2500 vtbKultuur-activiteiten op de agenda. Je vindt ze op www.vtbkultuur.be/activiteiten.

·         Je krijgt 5 euro korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart. Je betaalt dan 20 in plaats van 25 euro. Met een Open Monumentenkaart krijg je toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.

·         Je krijgt 6 euro korting bij de aankoop van een Museumpas. Je betaalt dan 53 in plaats van 59 euro om een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis te bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken. Deze korting is enkel geldig voor een nieuwe Museumpas, niet voor een hernieuwing.

 

·         Je krijgt10 % korting op een toegangsticket voor Historium Brugge. Korting enkel te verzilveren aan de ticketbalie. Voor meer informatie via deze link: https://www.historium.be/nl

·         Je krijgt 2 euro korting op een toegangsticket voor Verbeke Foundation. Meer informatie via deze link : https://verbekefoundation.com/

·         Je krijgt minstens 4 keer per jaar onze nationale nieuwsbrief OOGwenk, boordevol culturele inspiratie, in je mailbox.

·         Je krijgt regelmatig extra (tijdelijke) voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen.

  Contacteer ons voor vragen over uw lidmaatschap op het nummer 0479698492. De storting kan u  doen op rekeningnummer

  Argenta Bank :  BE 60 973 189 231 270 . 

  Vraag je lidmaatschap aan via volgende link :

  https://www.vtbkultuur.be/kalmthout/word-lid

   Na ontvangst van € 20 op rekening van VtbKultuur Kalmthout BE 60 973 189 231 270 met vermelding "LIdmaatschap "

  TIJDELIJKE VOORDELEN

  Oog in Oog met de Romeinen (expo): 2 euro korting

  Van 6 februari tot 1 augustus 2021 – Gallo-Romeins Museum / Tongeren

  Hoe was het écht om te leven in de Romeinse tijd, in Rome en ver daarbuiten? 
  In deze unieke tentoonstelling verneem je het van de Romeinen zelf: jong en oud, arm en rijk.
  Hun oprechte verhalen voeren je 2000 jaar terug in de tijd.
  Ga op tocht door het Romeinse Rijk en bewonder 250 topstukken van het British Museum, in een sfeervol en strak decor.
  ‘Oog in oog met de Romeinen’: een verrijkende ervaring voor de hele familie! 

   Op vertoon van de vtbKultuur-pas ontvang je een korting van 2 euro op de toegangsprijs expo. Individuele volwassenen (+18 jaar) betalen dan € 8 i.p.v. € 10. Het gebruik van de audioguide is in de toegangsprijs inbegrepen. 

  www.gallo-romeinsmuseum.be

  Arte Amanti (kamermuziekfestival): 25% korting

  Op verschillende locaties in Vlaanderen worden zo’n 40 concerten georganiseerd. Arte Amanti brengt jong talent en kamermuziek van internationale topkwaliteit naar steden en gemeenten buiten het gekende cultuurcircuit. Het publiek kan op die manier aan democratische prijzen en zonder grote verplaatsingen te maken genieten in eigen dorp, stad of regio.

  Het programma vind je op www.arte-amanti.be.

  Tickets kan je bestellen via reinilde@arte-amanti.be met vermelding van vtbKultuur en lidnummer van de vtbKultuur-pas. Na betaling is de reservatie definitief. 


  Sleeping Beauty (ballet): 15% korting

  Opgelet: normaal waren deze voorstellingen voorzien voor het voorjaar van 2021. O.w.v corona zijn ze een jaar uitgesteld! 

  Van eind februari tot begin maart 2022 in Concertgebouw Brugge, Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent.

  Het ballet Sleeping Beauty of Doornroosje, met een zwierige partituur van Tsjaikovski, groeide uit tot een van de allerbekendste balletten uit de 19de eeuw. Sleeping Beauty laat dansers toe op hun hoogste niveau te dansen. Meer dan 120 artiesten, schitterende decors en kostuums met een live symfonisch orkest, zorgen voor een betoverende en spectaculaire balletervaring voor de hele familie.

  Nieuwe ledenvoordelen

  UITGEVERIJ LANNOO: 10 % KORTING
  Voortaan krijg je met je vtbKultuur-pas 10 % korting op de boeken van Uitgeverij Lannoo. Maak kennis met de boeken van Pascale Naessens, Leo Bormans, Elise De Rijck en vele anderen. Surf naar https://www.lannoo.be/nl/vtbkultuur en leg de gewenste boeken in je winkelmandje. Bij het afrekenen kan je de kortingcode ‘vtbKultuur’ gebruiken. De code is onbeperkt geldig in de onlineshop, maar niet cumuleerbaar met andere promoties of actiecodes.
   

  E/MOTION: 4 EURO KORTING
  Op vertoon van je vtbKultuur-pas krijg je 4 euro korting op de algemene toegangsprijs voor de expo E/MOTION, van 4 september 2021 tot en met 23 januari 2022 in het Antwerpse MoMu. Wil je online een toegangskaartje kopen, gebruik dan de kortingscode ‘VTBMOMU21’. Neem je lidkaart mee naar de expo. Ze wordt ter plaatse gecontroleerd.
   

   
   
  DE WERELD VAN STEVE McCURRY: 10 % KORTING
  van 1 juni tot 1 september 2021 kan je Antwerpen terecht voor de tentoostelling De Wereld van Steve McCurry. Die toont meer dan 200 foto’s op groot formaat. Het is de meest uitgebreide en meest volledige retrospectieve die aan deze gerenommeerde Amerikaanse fotograaf gewijd is. We kunnen de bekendste foto’s uit zijn 40-jarige carrière bewonderen, maar ook recent werk en heel wat foto’s die niet eerder te zien waren. De meeste beelden van Steve McCurry zijn gekend over de hele wereld. Elk van hen bevat een complexe wereld vol ervaringen en emoties.
  https://www.stevemccurryexpo.com/

  Via deze link kan je tickets kopen met 10 % korting. Kies een datum in de kalender, voeg de promocode VTBKULTUUR in en vul je gegevens aan. De korting is geldig voor tickets voor volwassenen en kinderen en zolang de voorraad strekt. Max. 10 tickets per bestelling. Niet cumuleerbaar met andere promoties en/of met terugwerkende kracht.

  We hebben 15 vrijkaarten ter beschikking.

   

   

   

   

  <
  >
  x