vtbkultuur Kalmthout

Kalmthout

MOORD DINER

Beleef een theatraal en culinair hoogstandje samen met Collectief Motief en Strijboshof. Een formule die in het verleden al zijn strepen heeft verdiend, maar ook nu nog steeds een groot succes kent.Schuif samen met vrienden en familie mee aan tafel voor een fascinerend moordspel waarvan u op het puntje van uw stoel gaat zitten.

Datum: 23/02/2019
Uur: 20:00
Deuren open: 19.00
Plaats: Restaurant Strijboshof
Adres: Achterbroeksteenweg 69, 2920 Kalmthout
Prijs niet-leden: 59
Thema: Podiumactiviteiten
Wetenschap en techniek
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 163
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

Moord aan Tafel” is een concept waarbij de mensen kunnen reserveren voor een avondje uit eten waarbij tussen de verschillende gangen door de acteurs fragmenten spelen van een moordspel.

De mensen, die als koppel, maar meestal in kleinere of grotere groep met vrienden er naar toe komen, krijgen een blad waarop ze dader, moordwapen, motief, …kunnen invullen. Het scenario wordt gespeeld in 4 delen, na het derde deel worden de antwoorden afgegeven en in het vierde en laatste deel komt de ontknoping en worden de antwoorden duidelijk.

Achteraf wordt de nodige toelichting en uitleg gegeven en wordt het groepje winnaars bekend gemaakt.

 

 

Goed op tijd reserveren wegens plaats beperking.  Indien je met een groep vrienden of familie wilt samen zitten is het aan te raden om 1 betaling te doen voor de ganse groep. Zo weten we dat we een tafel van x personen moeten voorzien.

 

Je kan nu al via de link hieronder inschrijven :

 https://be.ticketgang.eu/event.php?key=61525

 

<
>
x