Cultuursmakers

Kalmthout

MOORD DINER /THEMA AVOND "DE VAL"

Beleef samen met ons voor onze 85ste verjaardag een theatraal en culinair hoogstandje in samenwerking met Collectief Motief en Strijboshof. Een formule die in het verleden al zijn strepen heeft verdiend, maar ook nu nog steeds een groot succes kent. Schuif samen met vrienden en familie mee aan tafel voor een fascinerend moordspel waarvan u op het puntje van uw stoel gaat zitten

Datum: 01/10/2022
Uur: 18:00
Deuren open: 18.00
Plaats: Restaurant Strijboshof
Adres: Achterbroeksteenweg, 69, 2920 KALMTHOUT
Prijs niet-leden: € 69
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 129
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

De spelers van het “COLLECTIEF MOTIEF” hebben ons laten weten dat het geplande stuk “TALENTENJACHT” vervangen zal worden door: 

DE VAL “:

Dit stuk zal in première gespeeld worden in Kalmthout. 

Gilbert is 60 geworden en met pensioen. Zijn zoon David, zijn broer Lucien, schoonzus Lieve en buurvrouw Hilda organiseren een verrassingsfeest. Zijn vrouw Marie-Rose kwam vorig jaar om het leven.
Een ongeluk, zegt het parket. Maar was het dat ook?
Zoek het samen uit!

Buiten het zoeken naar de dader en het motief zit er in dit stuk humor en heel wat ambiance.

Volg, bekijk en luister goed vanaf de start.

 Goed op tijd reserveren wegens plaats beperking.  Indien je met een groep vrienden of familie wilt samen zitten is het aan te raden om 1 betaling te doen voor de ganse groep. Zo weten we dat we een tafel van x personen moeten voorzien. Indien u vegetarisch of allergisch bent laat het ons weten. De prijs omvat : 1 driegangenmenu,inclusief aperitief,wijn en water,koffie of thee.

Voor reservaties hieronder de rechtstreekse link naar het Moorddiner op TicketGang is :  https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=162898&event=109981

"Moord aan Tafel” is een concept waarbij de mensen kunnen reserveren voor een avondje uit eten waarbij tussen de verschillende gangen door de acteurs fragmenten spelen van een moordspel.

De mensen, die als koppel, maar meestal in kleinere of grotere groep met vrienden er naar toe komen, krijgen een blad waarop ze dader, moordwapen, motief, …kunnen invullen. Het scenario wordt gespeeld in 4 delen, na het derde deel worden de antwoorden afgegeven en in het vierde en laatste deel komt de ontknoping en worden de antwoorden duidelijk.

Achteraf wordt de nodige toelichting en uitleg gegeven en wordt het groepje winnaars bekend gemaakt.

 

<
>
x