vtbkultuur Kalmthout

Kalmthout

4 TACT -DE STRANGERS TRIBJOET SHOW

NIEUWE DATUM:ZATERDAG 25/09. DE AANGEKOCHTE TICKETS BLIJVEN GELDIG. 4 Stemmen, een gezonde dosis humor en de authentieke nummers van De Strangers in een fris jasje gestoken. Dat is 4 TACT, een hommage aan onze Antwerpse helden. Zing mee met hun grootste hits, ambiance verzekerd !  

Datum: 25/09/2021
Uur: 20:00
Deuren open: 19.00
Plaats: O*KA CULTUURCENTRUM
Adres: Kapellensteenweg 234, 2920 Kalmthout
Prijs leden: 15
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

BELANGRIJKE MEDEDELING : Vanaf 1 september is het dragen van het mondmasker niet meer verplicht in publieke toegankelijke ruimtes en in de culturele/evenementensector met minder dan 200 toeschouwers. De 1,5 m vervalt eveneens. Het voorleggen van een COVID SAFE TICKET is dan niet meer verplicht.  MEER INFO DAAROMTRENT : KALMTHOUT@VTBKULTUUR.BE 

Reserveer op tijd jullie tickets  via deze link van Ticketgang.

https://be.ticketgang.eu/event.php?key=82236

Onder de naam 4TACT gaan Ive Gorris,Johan Van Mechelen, Robby Van 't Groenewolt en Wim Gyselinckx de beste liedjes in een nieuw jasje steken.

Manager Chris Clauw zette er zijn klauwen in en slaagde erin om op zeer korte termijn VIER TALENTVOLLE MANNEN samen te brengen om het werk van de Strangers verder te zetten.

De heren zijn er zich namelijk van bewust dat het legendarisch combo uit Antwerpen imiteren niet alleen onmogelijk is, maar ook afbreuk zou doen aan de muzikale erfenis van hun idolen.

En dus brengt 4 TACT de grootste Strangers hits in een heel eigen jasje, met veel respect voor het origineel, inclusief een gezonde dosis humor.

4 TACT wil met deze tribute de liedjes van De Strangers laten herleven op televisie, de radio en vooral op het podium.

De Strangers Tribjoet Show zal sprankelen en voor heel wat ambiance zorgen, want op dat vlak wil 4 TACT De Strangers wel degelijk imiteren.

Voor een voorsmaakje van wat je gaat te horen krijgen klik dan op deze link :

https://www.youtube.com/watch?v=XDEuh7evrTg

 

<
>
x