vtbkultuur Huldenberg

Huldenberg

Antwerp Symphony Orchestra, Latino belevenis met Richard Galliano Elisabethzaal.

Laat je op 8 februari 2019 door het Antwerp Symphony Orchestra en de Franse accordeonvirtuoos Richard Galliano meevoeren naar Buenos Aires. Het wordt gegarandeerd een ‘feel good’-concert waarbij het publiek wordt uitgenodigd op een muzikale tocht tussen Piazzolla, caféchanson, vooroorlogse swing, improvisaties à la Coltrane en nieuwe jazz. Een onvergetelijk concert vol gedurfde artistieke crossove

Datum: 08/02/2019
Uur: 18:15
Plaats: Antwerpen Koningin Elisabethzaal
Prijs leden: 40
Prijs niet-leden: 40
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert
Beschikbare plaatsen: 20

Antwerp Symphony Orchestra, Latino belevenis met Richard Galliano  Elisabethzaal, vrijdag 8 februari 2019 om 20 u.
 
Wie naar het huwelijk van koning Willem-Alexander en Máxima heeft gekeken, herinnert zich ongetwijfeld nog de tranen van de huidige Nederlandse koningin. Argentijnse accordeonmuziek deed Máxima terugdenken aan haar thuisland. Laat je op 8 februari 2019 door het Antwerp Symphony Orchestra en de Franse accordeonvirtuoos Richard Galliano meevoeren naar Buenos Aires. Het wordt gegarandeerd een ‘feel good’-concert waarbij het publiek wordt uitgenodigd op een muzikale tocht tussen Piazzolla, caféchanson, vooroorlogse swing, improvisaties à la Coltrane en nieuwe jazz. Een onvergetelijk concert vol gedurfde artistieke crossovers. 
Als vtbKultuur-afdeling krijgen we ook de kans om een exclusieve kijk achter de schermen te nemen van het Antwerp Symphony Orchestra. Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van het orkest en de concertzaal en dwaal rond in de ruimtes die voor het publiek normaal verborgen zijn..

Programma:

18:15 uur : Geleid bezoek achter de schermen van de Antwerp Symphony Orchestra.
20:00 uur : Latino belevenis, gratis programmaboekje
21:45uur : Meet en greet met solist of dirigent na het concert
Kostprijs : 40 euro.

We reizen met de trein uit Leuven naar Antwerpen (niet inbegrepen) of spreken om 18:00 uur af aan de ingang van de Koningin Elisabethzaal.

Reservering door overschrijving van 40 euro op rekening
BE23 1030 3038 2791
van vtbKultuur Huldenberg voor 10 december 2018. 

<
>
x