vtbkultuur Holsbeek

Holsbeek

Parijs Ondersteboven 2020 -GEANNULEERD

Iedereen kent de Eiffeltoren, Montmartre of de Sacré-Coeur. vtbKultuur Parijs Ondersteboven laat je kennismaken met andere stukjes Parijs!

 

Datum: 09/05/2020 tot 10/05/2020
Plaats: Vertrek bij het metrostation volgens de gekozen wandeling
Plaats van bijeenkomst: Bertem
Thema: Architectuur
Andere culturen
Geschiedenis en erfgoed
Type: Meerdaagse uitstap/vtbKultuur-trip

UPDATE 23 MAART 2020:

Door de coronacrisis zien we ons verplicht Parijs Ondersteboven editie 2020 te annuleren. Het is immers totaal onduidelijk of de stad op 9 en 10 mei al terug “open” zal zijn. Daarenboven kunnen wij niet garanderen dat een deel van onze gidsen niet “out” zal zijn omwille van gezondheidsredenen.

Wij hebben daarom besloten om de gezondheid van onze deelnemers en gidsen voorop te stellen en de editie van dit jaar te annuleren.

Maar wij zijn rotsvast van plan om met dit initiatief verder te gaan. Dus vanaf het moment dat er weer duidelijkheid is, zullen wij nieuwe data vastleggen voor 2021.

Wij houden u op de hoogte.

In tussentijd: hou het gezond en veilig!
Het gidsenteam van Parijs Ondersteboven

 

 

Na een geslaagd lustrum blijft de vtbKultuur-groep Parijs Ondersteboven jouw zintuigen verder prikkelen. Onze vrijwilligers die vol zijn van de schoonheid van Parijs tonen je verrassend mooie plekjes, vertellen je boeiende verhalen en brengen dit jaar ook Parijse smaken tot bij jou.

Door de ogen van gepassioneerde Parijsliefhebbers (her)ontdek je de lichtstad. Onze Parijsvrijwilligers nemen je mee op sleeptouw en bieden voor elk wat wils.

Laat je verleiden door de bruisende activiteit van Parijs en ga met ons mee op reis!

 

KIES JE EIGEN FORMULE:

1) DE POB-FORMULE  
De bus vertrekt vanuit drie vaste plaatsen in Vlaanderen: Bertem (tegen Leuven), Gent en Kortrijk, en brengt je naar Parijs.
Overnachting in twinkamers, ontbijt, busvervoer en drie gegidste dagdelen naar keuze zijn inbegrepen in de prijs van 165 euro per persoon. Voor een éénspersoonskamer (single-room) vragen we een supplement (+32€). Kinderen (tot 12 jaar) kunnen mee voor 100 € per persoon.

Opgelet: wie de POB-formule kiest, kan geen wandeling op zaterdagvoormiddag volgen, aangezien de bus pas 's middags aankomt in Parijs. 

Niet inbegrepen: 2x lunch, 1x avondmaal, persoonlijke uitgaven en reis- en annulatieverzekering.

Hotel: Ibis Paris La Villette Cité des sciences 19ième arrondissement.

Opgepast: het aantal plaatsen is beperkt, snel inschrijven is de boodschap! (inschrijvingen starten op 1 december 2019)

Inschrijvingen voor deze formule worden afgesloten als het quotum is bereikt.
Wie kiest voor een fietstocht houdt er best rekening mee dat het huren van de fietsen apart te betalen is. De huurprijs op zaterdag is 10 € voor een gewone fiets en 23 € voor een electrische (halve dag). De huurprijs op zondag is 19 € voor een gewone fiets en 39 € voor een electrische (hele dag).

2) DE PARIJSHOPPER-FORMULE  

Hoe je reist en waar je logeert, kies je met deze formule volledig zelf. Wij wachten je op aan het metrostation van jouw keuzewandeling en nemen je mee op sleeptouw.

Kostprijs: 10 euro per persoon per wandeling.

Wie kiest voor een fietstocht houdt er best rekening mee dat het huren van de fietsen apart te betalen is. De huurprijs op zaterdag is 10 € voor een gewone fiets en 23 € voor een electrische (halve dag). De huurprijs op zondag is 19 € voor een gewone fiets en 39 € voor een electrische (hele dag).

Thalys

Spoor je graag naar Parijs met de trein? Wij helpen je graag op weg. Om de goedkoopste Thalystickets te kunnen boeken, reserveer je exact vier maanden vóór de vertrekdatum. Wie op 9 mei vertrekt, reserveert dus op 9 januari.
Ga naar www.thalys.com, Vul alle gegevens in: begin- en eindstation. Enkele reis of H/T. Aantal personen. Gewenste uurregeling. De computer zoekt treinen en tarieven (comfort 1 en comfort 2) voor je op.
Je klikt de gewenste trein aan en ziet je boeking in de rechterbovenhoek verschijnen. Na identificatie of registratie (bij eerste aankoop) ga je over tot betaling met VISA of Mastercard.
Je betaalt met de bankkaartlezer of met de smartphone en jouw reservatie wordt aan jou onmiddellijk toegestuurd.
Je kan opteren voor een papieren ticket of een ticketless toegangsbewijs. In het laatste geval komt het ticket bij jou via de smartphone.

Als je liever efficiënt geholpen wordt, kan je ook jouw tickets kopen in grote stations aan het loket. Online booking is wel altijd de goedkoopste oplossing.

 

Nieuwsgierig naar de verschillende begeleide wandelingen? Klik dan hier.

Wil je wat meer praktische informatie? Klik dan hier.

 

Inschrijven?

POB-FORMULE: 
de plaatsen voor deze formule zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap! 
Mail naar 
parijsondersteboven@vtbkultuur.be 

Geef volgende gegevens door:
1) Je opstapplaats (Bertem, Gent of Kortrijk)
2) Je drie gegidste dagdelen/wandelingen (zaterdagnamiddag, zondagvoormiddag, zondagnammiddag of zondag hele dag).
3) De gegevens van de deelnemer(s) (naam, adres, gsm-nummer, e-mailadres).

Je inschrijving wordt bevestigd. Nadien ontvang je alle gegevens ter betaling. Een inschrijving is pas definitief, na betaling. 

PARIJSHOPPER-FORMULE:
Mail naar parijsondersteboven@vtbkultuur.be 

Geef volgende gegevens door:
1) Je gegidste wandelingen/dagdelen naar keuze 
2) De gegevens van de deelnemer(s) (naam, adres, gsm-nummer, mailadres).

Je inschrijving wordt bevestigd. Nadien ontvang je alle gegevens ter betaling. Een inschrijving is pas definitief, na betaling.  

Ism Clipper reizen: www.clipperreizen.be  

<
>
x