vtbkultuur Holsbeek

Holsbeek

Latino belevenis met Richard Galliano (VOLZET)

Wie naar het huwelijk van koning Willem-Alexander en Máxima heeft gekeken, herinnert zich ongetwijfeld nog de tranen van de huidige Nederlandse koningin. Argentijnse accordeonmuziek deed Máxima terugdenken aan haar thuisland.

Datum: 08/02/2019
Uur: 20:00
Uur van samenkomst: 19:30
Deuren open: 19:00
Plaats: Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Adres: Astridplein 26, 2018 Antwerpen
Plaats van bijeenkomst: Inkomhal Elisabethzaal
Prijs leden: € 30,00
Prijs niet-leden: € 35,00
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Laat je op 8 februari 2019 door het Antwerp Symphony Orchestra en de Franse accordeonvirtuoos Richard Galliano meevoeren naar Buenos Aires. Het wordt gegarandeerd een ‘feel good’-concert, waarbij het publiek wordt uitgenodigd op een muzikale tocht tussen Astor Piazzolla, caféchanson, vooroorlogse swing, improvisaties à la Coltrane en nieuwe jazz. Een onvergetelijk concert vol gedurfde artistieke crossovers. Als ja via een vtbKultuur-afdeling inschrijft,  krijg je ook de kans om een exclusieve kijk achter de schermen te nemen van het Antwerp Symphony Orchestra. Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van het orkest en de concertzaal en dwaal rond in de ruimtes die voor het publiek normaal verborgen zijn.
Voordeel:

  • Rang 1: 30 euro
  • Gratis programmaboekje
  • Meet and greet met solist of dirigent

Extra activiteit:

  • Mogelijkheid tot voorafgaand bezoek achter de schermen: 10 euro per persoon

 

Verplaatsing: 

  • Eigen vervoer of trein
    Voor de terugkeer hebben we nog een trein om 22.48 (spoor 21) die ons rechtstreeks naar Leuven brengt met aankomst om 23.34.
    Wie zijn/haar wagen wil laten staan in de stationsparking aan de Ijzerenwegstraat, 3010 Kessel-Lo (achterkant station) betaalt daarvoor maximum € 7,47 als je je parkingticket samen met je treinbiljet voorlegt bij een stationsloket. 

Inschrijven en betalen vóór 1 november 2018

<
>
x