vtbkultuur Holsbeek

Holsbeek

De VRT achter de schermen (2) -VOLZET-

Wegens groot succes herhalen we dit bezoek nogmaals en dit bezoek gebeurt opnieuw onder de deskundige leiding van Luc Vanden Bosch

Datum: 08/02/2020
Uur: 14:00
Uur van samenkomst: 13:40
Deuren open: 13:40
Plaats: VRT
Adres: August Reyerslaan 52, 1043 Brussel
Plaats van bijeenkomst: Securitygebouw aan het Karabiniersplein
Prijs leden: € 15,00
Prijs niet-leden: € 17,50
Thema: Muziek
Podiumactiviteiten
Wetenschap en techniek
Type: Groepsbezoek

Luc, onze gids, neemt ons mee naar de regiekamers en de studio en toont hoe de verschillende VRT-programma’s gemaakt worden. Tijdens de rondleiding krijgt u een deskundige uitleg van welke profielen en technische middelen er nodig zijn om een uitzending voor radio of televisie te maken. Luc, van opleiding opnameleider, spreekt uit ervaring en weet ons dus alle kneepjes van het vak te vertellen om tot een goede opname te komen.

Een paar praktische puntjes:

  • De ingang van de VRT bevindt zich aan het Karabiniersplein (Henri Evenepoelstraat). Parkeren kan op de bezoekersparking (rechts afbuigen voor de controlepost). Met het openbaar vervoer geraak je er vanuit Leuven het gemakkelijkst met bus 358 vanaf Leuven Station tot aan de halte Meiser.
  • Graag verwachten wij u 20 minuten voor aanvang van de rondleiding. 
  • Fotograferen en filmen is tijdens de rondleiding enkel toegestaan op plaatsen die de gids aanwijst.
  • Voor, tijdens en na de rondleiding is er geen mogelijkheid tot het nuttigen van warme dranken en/of versnaperingen. Koude dranken kunnen aangekocht worden via een automaat met bankkaart.
  • De VRT is niet aansprakelijk voor enige schade en/of verlies.

<
>
x