vtbkultuur Helden Van Herselt

Helden Van Herselt

Held worden

Je hebt geen superkrachten nodig om een superHeld te zijn!

Ervaring is niet nodig, enkel een open geest en de nodige dosis humor. Ontdek de Held in jezelf en zet je schouders onder ons project om het culturele aanbod in onze gemeente te ondersteunen en te vergroten.

Heb je een leuk idee om iets te organiseren? Heb je een zot concept wat je altijd al hebt willen uitproberen? Wil je af en toe een helpende hand toesteken? Heb jij zin om de Held uit te hangen? Meer nog: om een Held te worden?

Wij verwelkomen graag nieuwe vrijwillige medewerkers om onze afdeling te versterkten. (*) Stuur een mailtje naar heldenvanherselt@vtbKultuur.be of kom met ons kennismaken tijdens één van onze activiteiten. 

Er schuilt een Held in ieder van ons!

 

'theaterHeld' worden

'theaterHelden' is de benaming voor de spelersgroep van verschillende theaterprojecten van de Helden van Herselt. Kruip jij graag een keertje in een rolletje tijdens een toneelstuk? Voel jij je super goed in verkleedkleren? Kan jij je helemaal inleven in een personage? Dan schuilt er misschien wel een 'theaterHeld' in jou...

Heb jij interesse om mee te doen met de 'theaterHelden'? Sta jij graag op het podium of help jij liever mee achter de schermen? Iedereen is welkom bij de Helden van Herselt. Spreek ons gerust aan tijdens één van onze activiteiten of stuur een mailtje naar heldenvanherselt@vtbkultuur.be

 

 

-----

(*) Helden van Herselt is een afdeling van vtbKultuur en onze 'Helden' (vrijwillige medewerkers, zowel occasionele als vaste) zijn dan ook vrijwilliger bij vtbKultuur. Opgelet: 'theaterHelden' zijn deelnemers aan een activiteit (met name een theaterproject bestaande uit o.a. repetities, vergaderingen, voorstellingen) van Helden van Herselt. 

<
>
x