vtbkultuur Heist-op-den-Berg/Putte

Heist-op-den-Berg/Putte

TASTING : Bier en Chocolade met Werner Callebaut

Een clash der titanen tussen de bierliefhebber en chocoladefan.

Datum: 22/04/2018 tot 22/04/2018
Uur: 20:00
Deuren open: 19u45
Plaats: CC Zwaneberg - zaal 4
Adres: Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg
Prijs leden: 22 €
Prijs niet-leden: 25 €
Type: Evenement

ACTIVITEIT GEANNULEERD

 

Bier is aan een geweldige opmars bezig in de gastronomie. Unesco heeft op 30 november 2016 de Belgisch biercultuur officieel erkend als Immaterieel Cultureel Erfgoed. Gerenommeerde restaurants zetten steeds vaker een menu met aangepaste bieren op de kaart. Aan het palet van smaakcombinaties dat we al kennen, mag je een nieuw wauw-effect toevoegen: Bier en Chocolade. Voor Werner Callebaut is dat geen nieuws. Hij is al jaren verliefd op het huwelijk tussen deze twee Belgische culinaire grootheden.

Op de kaart staan 5 krakers van bieren die de ultieme praline proberen te verleiden. Unieke pralines worden telkens gekoppeld aan een bijhorend bier. Een clash der titanen tussen de bierliefhebber en chocoladefan.  Werner Callabaut probeert de aanwezigen te overtuigen van hun fifty shades of white, brown or black. De bieren worden in degustatieglazen van 15cl uitgeschonken en iedereen kan aangeven hoe vol het glas mag zijn.

Voor personen die geen bier drinken, is een alternatief voorzien: zij krijgen ook 5 pralines en kunnen 3 consumpties nemen (koffie/thee/water of frisdrank)

Voor mensen die geen suiker mogen hebben kunnen enkele suikervrije pralines geserveerd worden. (Graag vermelden bij inschrijving!)

Wanneer: 27 april 2018 : CC Zwaneberg zaal 4 – Cultuurplein – Heist o/d Berg
Aanvang: 20u
Deuren open: 19u45
Inkom : 22 euro leden vtb-Kultuur en VAB  - 25 euro niet-leden.

Hoe je plaats reserveren? 

Inschrijven kan tot 23 april bij: Rita Van Eynde – rita.vaneynde@vtbkultuur.be of andere bestuursleden.
De inschrijving is pas geldig ná betaling op rek n°BE11000-3257599-48
Graag vermelden als je lid bent van vtbKultuur/VAB of niet, met hoeveel personen je deelneemt en of je al dan niet kiest voor de bierdegustatie of alternatieve degustatie

 

 

<
>
x