Een kijk in de potten en pannen van de Hasseltse/Limburgse keuken!
Datum: | 17/02/2020 |
Uur: | 14:00 |
Uur van samenkomst: | 13:50 |
Plaats: | Stadsarchief Hasselt |
Adres: | Rederijkerstraat 42, 3500 Hasselt |
Prijs leden: | 5€ |
Prijs niet-leden: | 6€ |
Thema: |
Culinair |
Type: | Reportage of lezing |
Beschikbare plaatsen: | 17 |
"Knibbelkesvlaai en Krepkessaus! Ech lekker!!! mm"
Een kijk in de potten van de Hasseltse/Limburgse keuken!
PRAKTISCH:
Datum en uur: maandag 17 februari 2020, om 14u.
Plaats: Centrum voor Culinair Erfgoed: Academie voor de Streekgebonden Gastronomie
(ASG) in het Stadsarchief: Rederijkerstraat 42, Hasselt.
Parking: Parking Stadsarchief (ASG) is beperkt! (hiermee rekening houden, a.u.b.)
Deelnameprijs: leden Cultuursmakers (VAB) en Uit-pas Hasselt: 6€; niet-leden: 7€.
Inschrijving; Verplicht. "Online" op onze website www.cultuursmakers.be/hasselt (rubriek activiteiten) of
via email: roland.gijbels@skynet.be
Betaling: ter plaatse.
Wees er tijdig bij! Max. 20 personen!
©
©