vtbkultuur Hasselt

Hasselt

Welkom op onze vtbKultuur Hasselt-site!

Beste vtbKultuurleden en - sympathisanten,

Gelukkig zijn we er nog! We denken geregeld aan jullie. Het is weliswaar “cold comfort” maar toch heel belangrijk in deze bizarre tijden.

We hopen dat jullie het nog steeds goed stellen.

Helaas trok het virus een dikke streep door onze planning, en kelderde het onze optimistische perspectieven om in de lente weer aan de slag te gaan met cultuur.

We hebben vandaag geen zekerheid over wat het wordt met de sociaal-culturele belevenissen. Als we realistisch mogen zijn, zullen we ook deze zomer geen groepscontacten kunnen leggen. Of toch?

Het klinkt hard voor jullie, voor ons. Eigenlijk veel te hard! En...  we waren samen zo goed bezig, dat we jullie nu echt missen. We wensen echter geen risico’s te nemen zolang er besmettingsgevaar heerst.

Onze vtbKultuur-afdeling Hasselt wenst wel digitaal met jullie in contact te blijven,  In een maandelijkse nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte brengen van onze voornemens en plannen. We zullen jullie ook tips geven om jullie te ondersteunen in jullie zoektocht naar "cultuurbeleving". We laten jullie hierop vrij en interactief inspelen. 

En jawel hoor, we komen er samen doorheen. Misschien zullen we een deel van het “oude normaal” moeten prijsgeven. Maar een nieuwe aanpak zorgt evenwel voor nieuwe kansen, zowel voor jullie als voor ons. Zolang er leven is, is er hoop!

Hou jullie safe! Blijf lachen! Focus jullie op de lente die weer voor wonderlijke natuurbeelden en -belevenissen zal zorgen. Hiervan genieten is eveneens een vorm van cultuur beleven!

Thieu Vanhees

voorzitter vtbKultuur Hasselt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer informatie over de activiteiten van vtbKultuur Hasselt? Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten,neem dan contact op via roland.gijbels@skynet.be.

nieuws

Nieuws

<
>
x