vtbkultuur Harelbeke

Harelbeke

Stadswandeling met museumbezoek te Rijsel

boeiende stadswandeling met museumbezoek in Rijsel

Datum: 02/04/2017
Uur: 08:30
Uur van samenkomst: 8:30
Plaats: parking Lidl harelbeke
Adres: parking Lidl Harelbeke overakker, 8530 HARELBEKE
Plaats van bijeenkomst: parking Lidl harelbeke
Prijs leden: 46We verzamelen in de stationshall om 8u45 en vertrekken per trein om 9u13 naar Lille. We maken er een stadswandeling en bezoeken er het museum l'Hospice Comtesse en het Palais des Beaux-Arts. 's Middags nemen we de tijd om een lokaal restaurant een dri
Prijs niet-leden: 43
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Groepsbezoek

We verzamelen in de stationshall van Kortrijk om 8u45 en vertrek per trein om 9u13 naar Lille. 

We maken er een stadswandeling en bezoeken er het museum l'Hospice Comtesse en het Palais des Beaux-Arts. 's Middags nemen we de tijd om in een lokaal restaurant een driegangenmenu te degusteren met wijn en koffie inbegrepen.

De kostprijs bedraagt 43 euro voor de leden en 46 euro voor de niet-leden en omvat : de treinreis kortrijk-Lille-kortrijk, de stadswandeling, de ingang tot de beide musea, het driegangen middagmaal met wijn en koffie inbegrepen.

Voor diegenen die niet over vervoer beschikken : kostendelend vervoer wordt aangeboden vanaf de parking LIDL te Harelbeke naar het station te Kortrijk. Verzamelen en vertrek om 8u30 vanaf de LIDL parking Harelbeke.

Voor diegenen die met de auto naar Lille rijden is er mogelijkheid om aan te sluiten om 10 uur vanaf de stationshall van Lille-Flandres. De kostprijs is dan 34 euro voor de leden en 37 euro voor de niet-leden. Je kan overal gratis parkeren in het stadscentrum van Lille op zondag!! 

<
>
x