vtbkultuur Ekeren

Ekeren

Antwerp Symphony Orchestra

Latino belevenis met Richard Galliano.

Datum: 08/02/2019
Uur: 20:00
Plaats: Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Prijs leden: 30 €
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

Latino belevenis met Richard Galliano.

Opnieuw krijgen we in het jaar 2019 ,van vtbKultuur Vlaanderen de unieke mogelijkheid om een bijzonder muzikaal evenement bij te wonen in de volledig vernieuwde Kongin Elisabethzaal in Antwerpen.

Voor het bijzonder gunstig tarief van 30 € zit je op plaatsen van rang 1, krijg je een gratis programma boekje en is er een meet-and-greet met de solist of de dirigent.

 

Wie naar het huwelijk van koning Willem-Alexander en Máxima heeft gekeken, herinnert zich ongetwijfeld nog de tranen van de huidige Nederlandse koningin.

Argentijnse accordeonmuziek deed Máxima terugdenken aan haar thuisland.

Laat je op 8 februari 2019 door het Antwerp Symphony Orchestra en de Franse accordeonvirtuoos Richard Galliano meevoeren naar Buenos Aires.

Het wordt gegarandeerd een ‘feel good’-concert, waarbij het publiek wordt uitgenodigd op een muzikale tocht tussen Astor Piazzolla, caféchanson, vooroorlogse swing, improvisaties à la Coltrane en nieuwe jazz.

Een onvergetelijk concert vol gedurfde artistieke crossovers. 

Als lid van onze vtbKultuur-afdeling krijg je ook de kans om een exclusieve kijk achter de schermen te nemen van het Antwerp Symphony Orchestra.

Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van het orkest en de concertzaal en dwaal rond in de ruimtes die voor het publiek normaal verborgen zijn.
kostprijs 10 €.

We willen graag weten of jij interesse hebt.

Laat snel iets weten aan Luc of Chris 03 290 55 12 of luc.chris@telenet.be

<
>
x