vtbkultuur Ekeren

Ekeren

dag goeie vrienden,

Vroeger dachten we bij het woord 'Corona' aan een fris biertje, maar nu houdt het coronavirus ons nog steeds in de ban ...

Het team vtbKultuur Ekeren heeft in de maand maart resoluut gekozen voor jullie veiligheid en voor de gezondheid van al onze leden.  Daarom hebben we toen beslist om alle activiteiten voor het jaar 2020 te schrappen.

Tijdens een drukbezochte videovergadering met de afdelingen van de provincie Antwerpen, werd ons door vtbKultuur Vlaanderen verteld, wat de regels zijn om toch activiteiten te kunnen organiseren.
Omdat heel wat van onze leden tot de hogere risicogroep behoren, hebben wij toch gekozen om dit jaar nog geen eigen activiteiten te organiseren.  Hopelijk bestaat er volgend jaar een efficiënt vaccin en kunnen we elkaar terug ontmoeten.  We houden jullie op de hoogte.

We kregen toch heel wat tips voor veilige organisaties.  Eén daarvan willen we daar toch even uitlichten :
Antwerpen Surplace, organiseert zondagwandelingen die ons in kleine groepen (10 à 15 personen) toch wat cultuur in eigen stad helpen opsnuiven.
Het is heel eenvoudig, je schrijft je in via de website van Antwerpen Surplace, voor een bepaalde wandeling en voor een bepaald uur, je begeeft je naar de startplaats met gepast geld (4€) en uiteraard met je mondmasker en je bent vertrokken.

Onze lidgelden

Het lidgeld is al vele jaren 10 € per jaar voor het ganse gezin.  Dit werd stilaan te weinig om de organisatie draaiende te houden.
De beslissing werd lang uitgesteld, maar nu wordt het lidgeld opgetrokken tot 20 € per familie
VAB-leden zijn vanaf  1 januari 2021 ook niet meer automatisch lid van vtbKultuur en zullen dus ook de jaarlijkse bijdrage van 20 € per gezin moeten betalen.


VtbKultuur Vlaanderen is zich bewust dat de timing van deze prijswijziging wat ongelukkig valt, maar uitstellen was echt geen optie meer.  Klik hier voor meer details over het lidgeld en de bijhorende vtbKultuurpas .

bescherming van de privacy : klik hier

staat u op een foto op onze website? Wil u dat liever niet? laat het snel weten aan onze webmaster Luc.
Hij zal de foto onmiddellijk verwijderen.
luc.chris@telenet.be

<
>
x