vtbkultuur Eeklo

Eeklo

vtbKultuur-pas: zot veel cultuur voor het hele gezin!

Ben je gek van cultuur en zie je het wel zitten om voordelig van cultuur te genieten? Dan moet je beslist een vtbKultuur-pas aanschaffen!

Voor 20 euro ben je een jaar lang lid van onze culturele bende. Jouw vtbKultuur-pas is bovendien geldig voor alle inwonende gezinsleden.

Jouw voordelen op een rijtje:

·         Je maakt deel uit van een groep enthousiaste cultuurliefhebbers waarmee je samen van cultuur kunt genieten.

·         Je kan aan alle activiteiten van alle vtbKultuur-groepen deelnemen aan ledenprijs. Jaarlijks staan er ongeveer 2500 vtbKultuur-activiteiten op de agenda. Je vindt ze op www.vtbkultuur.be/activiteiten.

·         Je krijgt 5 euro korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart. Je betaalt dan 20 in plaats van 25 euro. Met een Open Monumentenkaart krijg je toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.

·         Je krijgt 6 euro korting bij de aankoop van een Museumpas. Je betaalt dan 53 in plaats van 59 euro om een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis te bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken. Deze korting is enkel geldig voor een nieuwe Museumpas, niet voor een hernieuwing.

·         10 % korting op een toegangsticket voor Historium Brugge. Korting enkel te verzilveren aan de ticketbalie.

·         2 euro korting op een toegangsticket voor Verbeke Foundation

·         Je krijgt minstens 4 keer per jaar onze nationale nieuwsbrief OOGwenk, boordevol culturele inspiratie, in je mailbox.

·         Je krijgt regelmatig extra (tijdelijke) voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen. Momenteel hebben we onderstaande actie:

 

Tijdelijke voordelen:

Oog in Oog met de Romeinen (expo): 2 euro korting

Van 6 februari tot 1 augustus 2021 – Gallo-Romeins Museum / Tongeren

Hoe was het écht om te leven in de Romeinse tijd, in Rome en ver daarbuiten? 
In deze unieke tentoonstelling verneem je het van de Romeinen zelf: jong en oud, arm en rijk.
Hun oprechte verhalen voeren je 2000 jaar terug in de tijd.
Ga op tocht door het Romeinse Rijk en bewonder 250 topstukken van het British Museum, in een sfeervol en strak decor.
‘Oog in oog met de Romeinen’: een verrijkende ervaring voor de hele familie! 

 Op vertoon van de vtbKultuur-pas ontvang je een korting van 2 euro op de toegangsprijs expo. Individuele volwassenen (+18 jaar) betalen dan € 8 i.p.v. € 10. Het gebruik van de audioguide is in de toegangsprijs inbegrepen. 

www.gallo-romeinsmuseum.be


Arte Amanti (kamermuziekfestival): 25% korting

Op verschillende locaties in Vlaanderen worden zo’n 40 concerten georganiseerd. Arte Amanti brengt jong talent en kamermuziek van internationale topkwaliteit naar steden en gemeenten buiten het gekende cultuurcircuit. Het publiek kan op die manier aan democratische prijzen en zonder grote verplaatsingen te maken genieten in eigen dorp, stad of regio.

Het programma vind je op www.arte-amanti.be.

Tickets kan je bestellen via reinilde@arte-amanti.be met vermelding van vtbKultuur en lidnummer van de vtbKultuur-pas. Na betaling is de reservatie definitief. 


Sleeping Beauty (ballet): 15% korting

Opgelet: normaal waren deze voorstellingen voorzien voor het voorjaar van 2021. O.w.v corona zijn ze een jaar uitgesteld! 

Van eind februari tot begin maart 2022 in Concertgebouw Brugge, Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent.

Het ballet Sleeping Beauty of Doornroosje, met een zwierige partituur van Tsjaikovski, groeide uit tot een van de allerbekendste balletten uit de 19de eeuw. Sleeping Beauty laat dansers toe op hun hoogste niveau te dansen. Meer dan 120 artiesten, schitterende decors en kostuums met een live symfonisch orkest, zorgen voor een betoverende en spectaculaire balletervaring voor de hele familie.

Meer info en tickets: http://www.primadonnaevents.be/vtbkultuur.html 

Hoe word je lid?

·         Vul hiernaast het formulier in. Kies een van onze lokale groepen waarbij je wil aansluiten (Geen idee? Kies dan voor ‘ik heb geen voorkeur’ en wij zoeken een match voor je).

·         Betaal vervolgens je lidgeld van 20 euro.

·         Je vtbKultuur-pas wordt per post toegestuurd.

We beloven dat je geen spijt zal krijgen van je vtbKultuur-pas en wensen je veel cultuurplezier.

<
>
x