vtbkultuur Duffel

Duffel

vtbKultuur-pas: zot veel cultuur voor het hele gezin!


Ben jij gek van cultuur? En zie je het wel zitten om met het hele gezin voordelig van cultuur te genieten? Dan moet je beslist een vtbKultuur-pas aanschaffen! Voor 20 euro ben je met het hele gezin een jaar lang lid van onze culturele bende. 

Jouw voordelen op een rijtje:

·       Je neemt aan alle activiteiten van onze vtbKultuur-groep deel aan ledenprijs. 

·       Ook alle activiteiten van onze vtbKultuur-collega’s elders zijn voor jou toegankelijk aan ledenprijs. Jaarlijks organiseren we allemaal samen ongeveer 2500 vtbKultuur-activiteiten. Je vindt ze op www.vtbkultuur.be/activiteiten.

·       Je krijgt 5 euro korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart. Je betaalt dan 20 in plaats van 25 euro en krijgt hiermee toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.

·       Je krijgt 6 euro korting bij de aankoop van een nieuwe Museumpas. Je betaalt dan 53 in plaats van 59 euro om een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis te bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken.

·       Je krijgt minstens 4 keer per jaar de nationale nieuwsbrief OOGwenk, boordevol culturele inspiratie, in je mailbox. 

·       Je krijgt regelmatig extra voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen. 

Voor de volledige, actuele lijst met voordelen klik hier 

vtbKultuur-pas gratis verlengd tot eind 2022 

Cultuurliefhebbers die in 2021 een vtbKultuur-pas kochten, deden dit uit sympathie voor de vereniging. Ook al was er lang geen zicht op activiteiten, ze betaalden het nieuwe bedrag van 20 euro. Omdat we vinden dat deze mensen beloond mogen worden voor hun trouw aan onze vereniging, werd door het BPC beslist om iedereen die in 2021 een pas kocht/koopt een gratis verlenging te geven tot eind 2022.

Voor wie dit jaar nog een pas koopt, verandert er eigenlijk niets. Er wordt een vtbKultuur-pas 2021 opgestuurd, maar in de begeleidende brief vermelden we dat het lidmaatschap geldig is tot eind 2022.

Hoe word je lid?
·       Vul het formulier hiernaast in en klik op ‘word lid’. 

·       Betaal vervolgens 20 euro op rekening BE59 9799 1612 8326 van vtbKultuur Duffel, met mededeling 'lid'

·       Je vtbKultuur-pas valt even later in je brievenbus.

 

We beloven dat je geen spijt zal krijgen van je lidmaatschap en wensen je veel cultuurplezier.

<
>
x