Bier en chocolade een geslaagd huwelijk???
Datum: | 19/03/2019 |
Uur: | 19:30 |
Uur van samenkomst: | 19:15 |
Deuren open: | 19:00 |
Plaats: | Bibliotheek |
Adres: | O.L.Vrouwlaan 1, 2570 DUFFEL |
Prijs leden: | € 22,00 |
Prijs niet-leden: | € 25,00 |
Thema: |
Culinair |
Type: | Cursus/workshop |
In het kader van ons jaarthema SMAAK organiseert Cultuursmakers een mooie Bier & Chocolade workshop.
Wij kunnen ons wel degelijk de vraag stellen of bier en chocolade een geslaagd huwelijk vormen.
Om dit te ondekken hebben we de heer Werner Callebout uitgenodigd om op die vraag een positief antwoord te geven.
Hij studeerde toerisme maar volgde ook een opleiding zythologie( bierkennis) en chocolatier.
Met zijn 'Bierolade' organiseert hij proeverijen voor verenigingen tot gepersonaliseerde recepties of beer tasting voor bedrijven.
Bier en chocolade combineren is niet evident, het werkt niet met alle pralines of chocolade zegt Werner Callbaut.
Op onze workshop staan 4 krakers van bieren die de ultieme praline proberen te verleiden.
Unieke pralines worden telkens gekoppeld aan een bijhorend bier. Een clash der titanen tussen de bierliefhebber en
de chocoladefan. De ene kiest voor vredevolle harmonie tussen praline en bier. De andere zoekt de duistere kant van het
contrast tussen bier en chocolade op. Overwint de harmonie of het contrast?
Mis deze unieke ervaring niet, want Werner neemt in elke regio een ander bier.
Wie wil deelnemen aan deze workshop dient zich vooraf in te schrijven
©
©