Cultuursmakers

Duffel

WHERE BEER MEETS CHOCOLATE...

Bier en chocolade een geslaagd huwelijk???

Datum: 19/03/2019
Uur: 19:30
Uur van samenkomst: 19:15
Deuren open: 19:00
Plaats: Bibliotheek
Adres: O.L.Vrouwlaan 1, 2570 DUFFEL
Prijs leden: € 22,00
Prijs niet-leden: € 25,00
Thema: Culinair
Type: Cursus/workshop



In het kader van ons jaarthema   SMAAK organiseert Cultuursmakers een mooie Bier & Chocolade workshop.
Wij kunnen ons wel degelijk de vraag stellen of bier en chocolade een geslaagd huwelijk vormen.
Om dit te ondekken hebben we de heer Werner Callebout  uitgenodigd  om op die vraag een positief antwoord te geven.
Hij studeerde toerisme maar volgde ook een opleiding zythologie( bierkennis)  en chocolatier.
Met zijn  'Bierolade' organiseert hij proeverijen voor verenigingen tot gepersonaliseerde recepties of beer tasting voor bedrijven.
Bier en chocolade  combineren is niet evident, het werkt niet met alle pralines of chocolade zegt Werner Callbaut.
Op onze workshop  staan 4 krakers van bieren die de ultieme praline proberen te verleiden.
Unieke pralines  worden telkens gekoppeld aan een bijhorend bier. Een clash der titanen tussen de bierliefhebber en
de chocoladefan. De ene kiest voor vredevolle harmonie tussen praline en bier. De andere  zoekt de duistere kant van het
contrast tussen bier en chocolade op. Overwint de harmonie of het contrast?

Mis deze unieke ervaring niet, want Werner neemt in elke regio een ander bier.
Wie wil deelnemen aan deze workshop dient zich vooraf in te schrijven

<
>
x