vtbkultuur Destelbergen

Destelbergen

Vlaamse liedjes van toen

Een gezellige zangstonde onder leiding van Pol Callebert

Datum: 14/02/2020
Uur: 20:00
Plaats: DOMUS
Adres: DENDERMONDSESTEENWEG 43, 9070 DESTELBERGEN
Plaats van bijeenkomst: Domus
Prijs leden: 5
Prijs niet-leden: 5
Thema: Muziek
Type: Evenement

Met Pol Callebert als dirigent en met aan de piano Mieke van Severen willen wij de ganse avond vullen met Vlaamse en enkele andere populaire anderstalige liederen, die wij allemaal  kennen (indien niet,  dan zal Pol ze ons wel aanleren…. zoals “Zeven stoelen, zei ze, zonder biesen, zei ze ….

 

Het thema van dit jaar is “DE LIEFDE want vrijdag de 14de is het Valentijn. Bij het binnen komen bieden wij jullie een kleine attentie aan……..        Wij beginnen onze zangavond wij met “ Op de purperen hei”  “Vrienden kom zit neder in de ronde “  “ Mama ‘k wil een man hei”  “Eenzaam zonder jou”  en zo gaat het maar door, met ook veel plezante liedjes.

Volksliederen zijn een deel van ons cultureel erfgoed en worden van generatie op generatie doorgegeven.  Het zou zonde zijn indien dit zo maar zou verdwijnen.   Daarom, kom met ons samen zingen en wij beloven je  een zeer gezellige en aangename avond.

Deelname in de onkosten : 5 € met in de pauze nog een drankje naar keuze.  Wij  zorgen dat iedereen de tekst krijgt in een liederenboekje en daarom vragen we dat je een seintje geeft zodat we weten hoeveel boekjes we moeten laten drukken.  Arthur tel: 09/228 21 95   of e-mail                                                                       

Vriendelijke groeten van Arthur,  namens het bestuur

<
>
x