Cultuursmakers

Carpe Diem

Afgesloten - Tasting: Bier en Chocolade

Proef de harmonie tussen bier en chocolade met onze gastheer Werner Callebaut.

Datum: 12/10/2019
Uur: 20:00
Deuren open: 19.30 uur
Plaats: CC De Brueghel - Foyer
Adres: Dorp 11, 9470 Denderleeuw
Prijs leden: 22
Prijs niet-leden: 25
Thema: Culinair
Type: Cursus/workshop

Er kan niet meer worden ingeschreven! 

Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze proeverij!

Werner Callebaut is een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten.  Hij brengt ons zijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.

 

De lokale, ambachtelijke bieren bieden een harmonieuze smaak met de chocolade of gaan net voor een pittig contrast. Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neemt Werner ons mee in de rijke en boeiende geschiedenis van ons Belgisch bier. Waarom is België het bier en chocolade land? Is het toeval waarom er zoveel verwijzingen naar bier zijn in onze Nederlandse taal? Hoe proef, ruik en geniet je best van bier en chocolade?

 

De pralines zijn steeds van de hand van een lokale topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten.

 

Wil ook jij genieten van deze ultieme smaakbeleving?

Schrijf je dan snel in!

 

<
>
x