vtbkultuur Denderleeuw Carpe Diem

Denderleeuw Carpe Diem

Causerie: 'Wat gebeurt er na aangifte van een onrustwekkende verdwijning?'

Commissaris Alain Remue,  welbekend als diensthoofd bij de ondersteunende federale politie, Cel Vermiste Personen, geeft vandaag tekst en uitleg.

Datum: 16/09/2019
Uur: 19:30
Deuren open: 19u.
Plaats: 't Kasteeltje
Adres: Stationsstraat 7, 9470 Denderleeuw
Prijs leden: 6
Prijs niet-leden: 6
Type: Reportage of lezing

Commissaris Alain Remue gunt het publiek een blik achter de schermen van de Cel Vermiste Personen. Hij brengt op een enthousiaste manier het boeiende, maar soms trieste verhaal van mensen, jong en oud, die plots uit hun omgeving verdwijnen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit vroegere dossiers maak je kennis met de realiteit van het werk van de Cel: welke opdrachten krijgen ze, hoe verloopt zo’n onderzoek, welke middelen worden er ingezet,... . Kortom: Hoe wordt dit soort zaken door de politiediensten aangepakt?

Nadien is er natuurlijk nog ruimte om vragen te stellen. 

Wil je ook weten wat er gebeurt na aangifte van een onrustwekkende verdwijning, kom dan zeker luisteren naar deze boeiende en vooral ontroerende lezing door een man met een passie en een echte roeping als agent in dienst van de burger. 

Wegens de verwachte belangstelling is het nodig om vooraf in te schrijven via denderleeuw@vtbkultuur.be of via het nr. 0470 19 36 61.

<
>
x