vtbkultuur Denderleeuw Carpe Diem

Denderleeuw Carpe Diem

Causerie: Kussen of niet kussen?

Brigittes 'Goede manierenshow' is een sprankelende en afwisselende voorstelling over hoe het vandaag hoort en niet hoort.

Datum: 16/12/2019
Uur: 19:30
Deuren open: 19 u
Plaats: 't Kasteeltje
Adres: Stationsstraat 7, 9470 Denderleeuw
Prijs leden: 10
Prijs niet-leden: 12
Type: Reportage of lezing

Brigitte Balfoort is journaliste, royalty-watcher en stijl- en etiquettespecialiste. Zij is tevens gecertificeerd etiquetteconsultant van Minding Manners, de bekendste etiquetteschool van Europa. 

Met veel humor en interactie worden de lessen wellevendheid uit onze jeugdjaren op een luchthartige manier in hedendaagse etiquetteregels omgezet. Maar hoe moet je je gedragen in deze digitale postmoderne jungle?

Want geef toe, is er iets vervelender dan de nieuwjaardrink waarop er van u verwacht wordt 'alle' collega’s te kussen. Tenminste, zo dachten we er over tot vorig jaar. Want de #metoo verhalen hebben hopelijk ook op dat vlak hun vruchten afgeworpen. Blijft nog de obligate receptie, al is die anno 2019 ook al een pak soberder geworden. Laat daar geen misverstand over bestaan: de nieuwjaardrink dient om te netwerken, en dat is geen synoniem voor niet-werken.

Brigitte maakte er een zeer interessante avond van met diverse leuke weetjes. Zij heeft stijl, een perfect taalgebruik en haalt allerhande situaties uit het gewone leven om ze dan op haar eigen, ludieke manier aan te kaarten en op te lossen

Brigittes 'Goede manierenshow' is een sprankelende en afwisselende voorstelling over hoe het vandaag hoort en niet hoort.

Tijdens de pauze kunt u met een kopje koffie 'netwerken' met andere luisteraars.

<
>
x