vtbkultuur Deinze

Deinze

Huiskamerconcerten - zaterdag 25 november 2017 - VOLGEBOEKT

Op zaterdag 25 november om 20 uur vinden de Huiskamerconcerten plaats, de opvolger van Living Music. U kunt letterlijk in de huiskamer genieten van akoestisch gebrachte muziek.

Na online inschrijving wordt u toegewezen aan één van de drie groepen. In een vooraf vastgelegde volgorde zal u zich die avond verplaatsen van de ene huiskamer naar de andere en zo de drie concerten bijwonen. Binnen dit intimistisch concept kiezen we dit jaar voor folk, frisse covers en een klassiek programma.

PROGRAMMA

Faran Flad (folk)

Erwin Libbrecht en Heather Grabham spelen traditionals en eigen songs.
Angelsaksische folk op zijn allerbest. Faran Flad, een naam met wortels in de Germaanse, Keltische en Engels taal, betekent zoveel als “schitterend reizen”. Ze doen dat langsheen nieuwe paden om oude bestemmingen te ontmoeten. Een mix van folktraditionals en eigen werk gebracht op banjo, gitaar, fluit en zang.

Sous Nous (covers / Deinze)

Sous Nous is een muzikaal onderonsje van zussen Emmie, Lisa en Jolien Van Speybroeck. Van jongs af aan werden ze ondergedompeld in verschillende muziekstijlen, terug te vinden in hun huidige repertoire. Met een ongewone bezetting (oa. trompet, harp, accordeon) maken ze van uiteenlopende nummers hun eigen geluid. Als beginnende band verkennen ze beetje bij beetje de muziekwereld.
 
Enchanté (piano & saxofoon / Deinze)

Enchanté staat klaar om jullie te verwennen met een gezellig huiskamerconcert. Christophe Deckers en Fauve Vermeirsch brengen een leuke mix van zang, saxofoon en piano.

VOORAF INSCHRIJVEN

De huiskamerconcerten zijn volgeboekt.

We leggen wel nog een wachtlijst aan. Graag een email naar blancquaert.joren@gmail.com getiteld 'Wachtlijst Huiskamerconcerten' met vermelding van :

- naam

- aantal plaatsen

- gsm-nummer

Indien er plaatsen vrijkomen, wordt u verwittigd.

<
>
x