vtbkultuur Deinze

Deinze

Afdelingsreis Abu Dhabi en Dubai - AFGESLOTEN

Na de geslaagde afdelingsreizen naar Krakau (december 2016), Valencia (september 2017) en Griekenland (mei 2018) plannen we voor 2019 een beklijvend bezoek aan Abu Dhabi en Dubai.

Abu Dhabi, het grootste van de zeven Arabische Emiraten: culturele bestemming, shoppingparadijs en badstad. In het groene Abu Dhabi gaan moderniteit en traditie moeiteloos hand in hand. Zowel op het vlak van entertainment en ontspanning als op cultureel gebied ziet Abu Dhabi het groots met het Louvre Abu Dhabi.

Dubai behoort tot de wereldtop van het toerisme en is dé place to be and to be seen. Dubai spreekt tot de verbeelding. In nauwelijks enkele decennia is de traditionele bedoeïen- en islamcultuur er op verrassende wijze samengesmolten met de westerse levensstijl. Hoe groots, origineel en adem-benemend u het maar kan bedenken, in Dubai gaat men steeds een stapje verder.

Abu Dhabi en Dubai zijn steden van de superlatieven bij uitstek, de steden waar het ondenkbare gerealiseerd wordt. De magische woestijn, de levendige soeks en de galmende minaretten roepen de exotische sfeer van Duizend-en-een-nacht op, in fel contrast met de hypermoderne luxeresorts en shoppingcentra.

 

Hier leest u alle informatie over onze afdelingsreis naar Abu Dhabi en Dubai.

<
>
x