vtbkultuur Deinze

Deinze

Urtnekeeriere - Joost Van Hyfte

URTNEKEERIERE is een reeks boeiende zomervertellingen op drie opeenvolgende donderdagen in augustus, telkens in openlucht in een andere deelgemeente van onze stad. Bij regenweer verhuizen we naar een aanpalende binnenlocatie.

Datum: 16/08/2018
Uur: 20:00
Uur van samenkomst: 19:00
Deuren open: 19 uur
Plaats: Ter Wilgen
Adres: Poelstraat 70, 9800 Deinze
Prijs leden: Gratis
Prijs niet-leden: Gratis
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Deze zomer kan u buiten genieten van straffe verhalen gebracht door rasvertellers. Ter plekke kan u aan democratische prijzen een drankje aanschaffen.
De toegang is gratis, maar kom op tijd want de plaatsen zijn beperkt. Zon of regen, buiten of binnen, elke vertelavond zal sowieso de moeite zijn.
Breng gerust je eigen stoeltje mee en kies een zitplekje.

De locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met de fiets of te voet!

Iedereen is welkom vanaf 19 uur.
De vertelling start om 20 uur en napraten kan tot 22.30 uur.

 

donderdag 16 augustus – Ter Wilgen Petegem  Joost Van Hyfte

 

Joost van Hyfte studeerde aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Via de Belgische Improvisatie Liga kreeg hij de smaak van het podium te pakken. Na een workshop bij Nigel Williams werd hij comedian.

Hij won de 123 Comedy Cup in 2006, bereikte ook de finale van Humo's Comedy Cup en was ten slotte een opgemerkte deelnemer in de talentenjacht Comed Casino Cup op canvas. Momenteel is hij, na meer dan 15 jaar restauranthouder, uitsluitend professioneel met comedy bezig. Hij behoorde tot de creatieve denktank van Zonde van de zendtijd en werkt ook geregeld als publiekopwarmer voor talrijke tv-programma's, zoals Extra Time, De Slimste Mens, De klas van Frieda, De Laatste Show, De jaren stillekens en De Kazakkendraaiers. Hij schrijft op regelmatige basis een grappige culinaire rubriek in het maandblad Ché.

 

Een organisatie van AGB Stad Deinze, in samenwerking met De Kwelm vzw en vtbKultuur Deinze.

<
>
x