vtbkultuur Deinze

Deinze

Piv Huvluv - De vinylvreter

We vieren het nieuwe jaar en nieuwe decennium met de nieuwste voorstelling van Piv Huvluv, intiem, in clubopstelling ... Met De vinylvreter maakt u kennis met of bent u getuige van de (zelfrelativerende) soundtrack van het leven van Piv Huvluv.

Datum: 03/01/2020
Uur: 20:00
Deuren open: 19 uur
Plaats: Buurtcentrum De Rekkelinge
Adres: D. Delcroixstraat 1a, 9800 Deinze
Prijs leden: 15
Prijs niet-leden: 18
Thema: Muziek
Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Comedian Piv Huvluv heeft vinylplaten verheven tot zijn idioom. Voor wie hem (al lang of korter) volgt, is dat geen nieuws meer. Geen voorstelling zonder platen, geen platen zonder grap of verhaal. Waarom dan de man niet ongeremd lós laten in zijn gigantische collectie? Hem laten vertellen hoe zijn eclectische muzieksmaak ontwikkelde. Hem laten grasduinen in het kleurrijke hoezenarsenaal van oude en nieuwe platen. Hem anekdotes laten opdissen over geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verpletterende concerten, verdoken signeersessies, zijn verzamelwoede en onbetwistbare collector’s items.

Kortom, met De vinylvreter maakt u kennis met of bent u getuige van de (zelfrelativerende) soundtrack van zijn leven.

Deze man is bezeten van muziek en dat laat zich merken. Items die de revue passeren: lof en eer voor ABBA, zijn eeuwige trouw aan Rod Stewart, zijn verheerlijking van vrouwelijk schoon, zijn liefde voor de pure song, zijn helden Iggy Pop, Steve Wynn, Bob Dylan en Neil Young. Hoeveel concerten kan een mens van één artiest gaan bekijken? En niet te vergeten: zijn korte ontmoeting met David Bowie, die Piv in staat stelt om de grootste leugen in de geschiedenis van de Belpop bloot te leggen. U vraagt, Piv draait… de soundtrack van zijn leven!

 

Vrijdag 3 januari 2020 – 20 uur – Dienstencentrum De Rekkelinge


U kan online tickets reserveren via de link boven de foto van Piv Huvluv.

<
>
x