vtbkultuur Deinze

Deinze

Musical Daens - VERPLAATST

De voorstelling was voorzien op vrijdag 1 mei 2020; in samenspraak met Studio 100 is de voorstelling verplaatst naar vrijdag 12 februari 2021. Er zijn nog een paar tickets voorhanden.

Datum: 12/02/2021
Uur: 20:30
Uur van samenkomst: 18:30
Plaats: Studio 100 Pop-up Theater Puurs
Adres: Schoonmansveld 18, 2870 Puurs
Plaats van bijeenkomst: Parking Palaestra
Prijs leden: 75 euro
Prijs niet-leden: 80 euro
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Muziek
Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Studio 100 heeft de ambitie om van deze productie Daens 2.0 te maken. Het leven en de boodschap van priester Daens zijn een inspiratiebron geworden voor elke nieuwe generatie. De rijdende tribunes en decors zorgen voor een nieuwe versie van deze succesmusical waarbij er elke voorstelling meer dan 80 mensen op het podium zullen staan. De unieke beleving voor publiek wordt gegarandeerd door het groots speelveld, state-of-the-art theatertechnieken en een kwalitatief audiosysteem met hoofdtelefoons dat eerder ook al zijn dienst bewees tijdens de spektakel-musical 40-45. 

STERRENCAST

De titelrol zal vertolkt worden door Peter Van de VeldeZijn broer Pieter Daens wordt gespeeld door Jan SchepensDaarnaast speelt theatermonument Jo De Meyere de rol van Bisschop Stillemans. Free Souffriau is Nette Scholiers en Jelle Cleymans geeft gestalte aan de socialistische voorman Jan De Meeter. Manou Kersting zal de rol van de meedogenloze fabrieksopzichter Schmitt op zich nemen en Peter Thyssen zorgt voor de komische noot in de rol van Ponnet. Fabrice Pillet werd gecast als Charles Woeste.

 

Deelnameprijs: 80 euro; leden van vtbKultuur, VAB en vtbKultuurpas betalen slechts 75 euro.

Inbegrepen in de deelnameprijs: gereserveerde plaatsen Categorie 1, reservatie- en verwerkingskosten, autocarvervoer, fooi voor de chauffeur, reisleiding.

Deze deelnameprijs is geldig tot uitputting van de plaatsen en tot ten laatste maandag 26 oktober 2020.

 

Vrijdag 12 februari 2021 - 20.30 uur

 

De tickets van de oorspronkelijk voorziene voorstelling blijven geldig.

Er zijn nog een paar tickets voorhanden; gelieve daarvoor een mail te sturen naar peter.lafosse@telenet.be.

<
>
x