vtbkultuur Deinze

Deinze

Jazzy Sunday - Vanessa en Marc Matthys

In het unieke concert The Family Songbook slaan vader en dochter Matthys de handen in elkaar en diepen ze jazzstandards op van over de hele wereld. Van de Amerikaanse George Gershwin, over de Braziliaanse Antonio Carlos Jobim, naar de Franse Michel Legrand tot onze eigen Belgische trots Jean "Toots" Thielemans. De composities van Marc maken dit feel-good lijstje af.

Datum: 21/02/2021
Uur: 17:00
Deuren open: 16 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 9
Prijs niet-leden: 9
Type: Podiumactiviteit - concert

Kwaliteitsvolle jazzmuziek op zondagnamiddag, de sfeer van een echte jazzclub inclusief. Dit bereiken we door het tijdstip en de locatie.
Een zondagnamiddag is een uitgelezen moment om zowel het jazz minnend publiek als muzikanten warm te maken voor een muzikaal belevingsmoment en om ontspannen te genieten van een jazzoptreden.
De polyvalente zaal van het Leietheater als locatie voor Jazzy Sunday refereert naar vele jazzclubs in grootsteden, daar is het steeds gezellig en duister vertoeven.

In het unieke concert The Family Songbook slaan vader en dochter Matthys de handen in elkaar en diepen ze jazzstandards op van over de hele wereld. Van de Amerikaanse George Gershwin, over de Braziliaanse Antonio Carlos Jobim, naar de Franse Michel Legrand tot onze eigen Belgische trots Jean "Toots" Thielemans. De composities van Marc maken dit feel-good lijstje af. Dat Vanessa jazz met de paplepel ingegeven kreeg, hoeft niet te verbazen. Dat de jazzmicrobe beiden opnieuw zou samenbrengen op het podium evenmin.

  

In samenwerking met CC Leietheater.

De ticketverkoop start eind augustus.

<
>
x