vtbkultuur Deinze

Deinze

Jazzy Sunday - RVB Quartet - LAATSTE TICKETS

Gitariste Rebekka Van Bockstal (1994, Lier) studEerde aan de conservatoria van Gent en Brussel waar ze les kreeg van Hans Van Oost en Peter Hertmans.

Datum: 12/01/2020
Uur: 17:00
Deuren open: 16 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 8 euro
Prijs niet-leden: 8 euro
Thema: Muziek
Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Gitariste Rebekka Van Bockstal (1994, Lier) studeerde aan de conservatoria van Gent en Brussel waar ze les kreeg van Hans Van Oost en Peter Hertmans.

In 2018 bracht ze met haar kwartet de CD ‘Crossing Dimensions’ uit, hoofdzakelijk gebaseerd op de manier waarop muziek een bijzonder contact kan leggen met luisteraar, medemuzikanten en andere dimensies. Dit debuut werd warm onthaald: “De eerste worp van het RVB Quartet is letterlijk en figuurlijk een kleurrijk album! Elke beluistering levert dan ook een andere favoriet op! Een sterk debuut!” aldus de recensie in het vaktijdschrift ‘Jazzmozaïek’.

Vanaf 2019 vormen Marius Couvreur en Rebekka Van Bockstal samen met Otto Kint en Elias Storme de nieuwe bezetting van het RVB Quartet.  Verwacht u dus aan nieuwe muzikanten, een nieuwe sound en nieuwe composities. Maar haar muziek blijft drijven op stuwende grooves en heldere melodieën geïnspireerd door jazzgrootheden als Wayne Shorter, Giland Helselman, Mark Turner en John Scofield.

Muzikanten – Rebekka Van Bockstal: gitaar, Otto Kint: contrabas, Elias Storme: sax, Marius Couvreur: drums.

 

In samenwerking met CC Leietheater

Tickets via deze link.

<
>
x