vtbkultuur Deinze

Deinze

Jazzy Sunday - Gertrude Perkins

De drie kerels van Gertrude Perkins maken een zin met de woorden jazz, lyriek, melodie, improvisatie en occasioneel gaspedaal. De composities van pianist Mattias Vanhoecke uit Deinze geven het trio ruimte om de nodige eieren te leggen. Met contrabassist Kobe Boon (Sarah Ferri, Mòs Ensemble) en drummer Simon Raman (Steiger, Uma Chine) heeft Gertrude Perkins stevige muzikanten in de rangen.

Datum: 15/11/2020
Uur: 17:00
Deuren open: 16 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 9
Prijs niet-leden: 9
Type: Podiumactiviteit - concert

Kwaliteitsvolle jazzmuziek op zondagnamiddag, de sfeer van een echte jazzclub inclusief. Dit bereiken we door het tijdstip en de locatie.
Een zondagnamiddag is een uitgelezen moment om zowel het jazz minnend publiek als muzikanten warm te maken voor een muzikaal belevingsmoment en om ontspannen te genieten van een jazzoptreden.
De polyvalente zaal van het Leietheater als locatie voor Jazzy Sunday refereert naar vele jazzclubs in grootsteden, daar is het steeds gezellig en duister vertoeven.

De drie kerels van Gertrude Perkins maken een zin met de woorden jazz, lyriek, melodie, improvisatie en occasioneel gaspedaal. De composities van pianist Mattias Vanhoecke uit Deinze geven het trio ruimte om de nodige eieren te leggen. Met contrabassist Kobe Boon (Sarah Ferri, Mòs Ensemble) en drummer Simon Raman (Steiger, Uma Chine) heeft Gertrude Perkins muzikanten in de rangen die je op heel wat podia terugvindt.

De drie spelen al een aantal jaren samen en vonden eind 2019 de tijd rijp om een eerste album uit te brengen. Momenteel staan ze te popelen om de muziek live te spelen.

  

In samenwerking met CC Leietheater.

De ticketverkoop start eind augustus.

<
>
x