vtbkultuur Deinze

Deinze

Italiaans weekend - Bella Italia met Sandra Kim

Sandra Kim komt naar Deinze!

Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert dat menig hart sneller zal doen slaan. De setlist is onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. De band excelleert, Begir en Marco zijn de perfecte Italiaanse gastheren en Sandra Kim blaast iedereen omver met haar fenomenale stem.

Datum: 19/10/2019
Uur: 20:00
Deuren open: 19.30 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Plaats van bijeenkomst: CC Leietheater
Prijs leden: 25
Prijs niet-leden: 25
Prijs voorverkoop: 20
Thema: Andere culturen
Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits. Bella Italia is een concert om met weemoed terug te denken aan de voorbije vakantie en waarom niet, vervlogen vakantieliefdes.

Je kunt het al raden: Bella Italia is hartstochtelijk genieten van la dolce vita op una giornata particolare.

De setlist is onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. Ti SentoGloriaI MaschiParole Parole Parole, VolareGente di mare, ... Overbekende liedjes maar ook enkele verborgen parels van topartiesten als Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en vele anderen staan op het repertoire.

Naast de typische Italiaanse passie serveren we ook vrolijke zomerhits. Ma Quale Idea!Tu vuo fà l’ AmericanoA far l’amore comincia tu, ... Uit volle borst meezingen is toegestaan.

De band excelleert, Begir en Marco zijn de perfecte Italiaanse gastheren en Sandra Kim blaast iedereen omver met haar fenomenale stem. 

Bella Italia bestaat uit quasi tutti Italiani : 

Sandra Caldarone (Sandra Kim), Marco Zanetton (Marco Z), Begir Memeti, orkestleider Adriano Cominotto op toetsen, accordeon, ... (Arno, Adamo, Vaya Con Dios, Jo Lemaire, ...), Damian Corlazolli op gitaar (Spring), Claudio Arduini op drums (Oscar and the Wolf) en de enige niet Italiaan die al die furie aankan, Bart Van Lierde (Bartholmeo Di Lirio, K’s Choice, Meuris, Radio Oorwoud, ...) op bas zetten de toon voor wat een onvergetelijke avond zal worden.

 

Zaterdag 19 oktober 2019  20 uur  CC Leietheater


Ticketverkoop: https://ticketshop.ticketmatic.com/leietheater/shop.

 

<
>
x