vtbkultuur Deinze

Deinze

Het Prethuis - Weekendje Bouillon

Nieuwe West-Vlaamse komedie van Het Prethuis geschreven door Jeroen Maes, met een West-Vlaamse topcast: Peter Bulckaen, Katrien Vandendries, Wim Stevens, Bianca Vanhaverbeke en Jeroen Maes.

Datum: 14/11/2021
Uur: 18:00
Deuren open: 17.30 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 20
Prijs niet-leden: 20
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Weekendje Bouillon is de opvolger van Van kwoad nor erger; De Latste Kanse; De Quaghebeurs; In de Duinhalm; Ierboven, Ierneffest, Ieronder; De Scheve Schaats en De Service Flat.

Twee bevriende koppels zijn toe aan wat rust en verpozing. Ze huren een huisje in de buurt van Bouillon om daar een weekendje lekker ontspannen door te brengen, zonder kinderen, zonder drukte, zonder stress. Er komt echter onverwacht een onbekende man aankloppen die lijkt te zijn verdwaald.  Hij komt hulp vragen aan het viertal. De komst zorgt echter voor de nodige opschudding, zo ‘onbekend’ blijkt de man niet voor één van de koppels. Meer zelfs: enkele geheimen staan op het punt uit te komen. Ze moeten dit kost wat kost zien te verhinderen, maar lukt hun dat? Eén ding staat vast onze ongenode gast zorgt voor peper in (de) Bouillon! Rust en verpozing zijn ver te zoeken want alles draait danig in de soep!

Een situatiekomedie pur-sang met heerlijke personages, onverwachte wendingen en hilarische toestanden. En dat alles in het sappig West-Vlaams! Weekendje Bouillon is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. 

Het stuk wordt gebracht door een gedreven enthousiaste (West-Vlaamse) cast: 

Tekst: Jeroen Maes
Regie: Kenneth Smets en Jeroen Maes
Spel: Peter Bulckaen, Katrien Vandendries, Wim Stevens, Bianca Vanhaverbeke en Jeroen Maes.

Zondag 14 november 2021 - 18 uur - CC Leietheater

De ticketverkoop gebeurt via de ticketshop van het Leietheater -  https://ticketshop.ticketmatic.com/leietheater/shop.

De ticketverkoop start op 1 september 2021.

<
>
x