vtbkultuur Deinze

Deinze

Het Prethuis - Blind Getrouwd - UITVERKOCHT

Nieuwe hilarische komedie van Jeroen Maes, met een heerlijke cast: Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes.

Datum: 08/06/2019
Uur: 20:30
Deuren open: 20 uur
Plaats: CC Palace, Markt 32, 9800 Deinze
Adres: Markt 32, 9800 Deinze
Prijs leden: 25 euro
Prijs niet-leden: 25 euro
Prijs voorverkoop: 20 euro
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, Advocaat in spé, dit kan niet fout gaan! Tot hun dochter een klein detail onthult, hun toekomstige schoonzoon is … blind! Marc en Francine overleven deze opmerking amper. Maar hun dochter zet door en we maken de avond van de eerste kennismaking mee. Onhandigheid alom, beide ouders willen hun goede wil tonen maar toch schieten ze de ene kemel na de andere.  Dit tot grote ergernis van dochterlief.

Marc en Francine hebben maar één missie ze willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan daar komt u achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt. ‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint …? 

Het wordt gebracht door een heerlijke cast. 

Tekst: Jeroen Maes
Regie: Kenneth Smets en Jeroen Maes
Spel: Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes.

 

Zaterdag 8 juni 2018 - 20.30 uur - CC Palace

Voorverkoop: TUI Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 380 86 94; Dienstencentrum Leiespiegel of online via deze link.

<
>
x