vtbkultuur Deinze

Deinze

DeinzeLacht - Carrington-Brown (UK)

Het internationaal gerenommeerd Engelse duo Rebecca en Colin deelt met hun publiek hun liefde voor muziek en comedy. Of het nu originele songs zijn of songs waarvan je misschien al eerder hebt gehoord, de interpretaties van Carrington-Brown zijn net zo uniek als de stempel die ze erop zetten. Rebecca en Colin vieren 10 jaar samen op scène, leven in Duitsland en 10 jaar gehuwd.

Datum: 16/11/2019
Uur: 20:00
Deuren open: 19.30 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 20
Prijs niet-leden: 20
Prijs voorverkoop: 20
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Zij treden wereldwijd op in theater en radio- en televisieprogramma’s en bouwen zeer vlug een internationale reputatie uit in de muziek- en comedyscène.

In hun nieuwste show – 10 – vieren Rebecca en Colin 10 jaar samen op scène, 10 jaar leven in Duitsland en 10 jaar gehuwd.

Natuurlijk is Rebecca's 18de-eeuwse cello, Joe, die nu de rijpe ouderdom van 235 heeft bereikt, een integraal onderdeel van het programma.

 

Zaterdag 16 november 2019 - 20 uur - CC Leietheater


Deze voorstelling is één van de vijf voorstellingen van het humorfestival DeinzeLacht; in eerste instantie worden alleen abonnementen verkocht aan 70 euro via www.deinzelacht.be of via https://ticketshop.ticketmatic.com/leietheater/shop.

Eventuele overblijvende plaatsen worden vanaf 15 oktober verkocht aan 20 euro.

<
>
x