vtbkultuur Deinze

Deinze

DeinzeLacht - Starbugs Comedy (Zwitserland)

Starbugs Comedy is uw antidepressivum in de sombere november-maand. Hun eerste volavond show "Crash Boom Bang" is een combinatie van situatiehumor en woordenloze comedy. Met coole ironie vertellen de drie acrobaten kleine verhalen. Zonder rode draad of overtollige woorden maar met een onweerstaanbaar gevoel voor timing en humor.

Datum: 17/11/2018
Uur: 20:30
Deuren open: 20 uur
Plaats: CC Palace
Adres: Markt 32, 9800 Deinze
Prijs leden: 20 euro
Prijs niet-leden: 20 euro
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Jarenlang perfectioneerden ze hun stijl op talloze podia in korte acts. De juiste regisseuse om dit alles aan mekaar te smeden tot een ijzersterke voorstelling vonden ze in Nadja Sieger. Zij zorgde voor de rustmomenten waarop artiest en publiek even op adem kunnen komen om dan snel weer in de volgende scène te duiken.

Tinu, Silu en Fäbu dansen met rubberpoppen op rockbeats, galopperen met stokpaardjes over de scène, bespelen imaginaire instrumenten en houden er een moordend tempo op na. Onder de voorstelling zit een tot op de seconde getimede score met bekende filmmuziek van Bonanza, tot James Bond en Ennio Morricone.

 

Zaterdag 17 november 2018 - 20.30 uur - CC PalaceDeze voorstelling is één van de vijf voorstellingen van het humorfestival DeinzeLacht; in eerste instantie worden alleen abonnementen verkocht aan 60 euro via www.deinzelacht.be.

Eventuele overblijvende plaatsen worden verkocht aan 20 euro, enkel en alleen via TUI Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 380 86 94.

<
>
x