vtbkultuur Deinze

Deinze

DeinzeLacht - Pascale Platel

Pascale Platel lanceerde haar "Tet Talk" tijdens de Gentse Feesten en het bleek meteen een schot in de roos. Elke avond een volle zaal en een publiek dat de typische combinatie van humor en daarachter verborgen ernst duidelijk kon waarderen. Kortom, "Tet Talk" is een vintage Pascale Platel voorstelling!

Datum: 09/03/2019
Uur: 20:30
Deuren open: 20 uur
Plaats: CC Palace
Adres: Markt 32, 9800 Deinze
Prijs leden: 20 euro
Prijs niet-leden: 20 euro
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Dit is een simpel verhaal en het begint niet hier.
Het begint bij een meisje dat droomde van haar prins.
En anders? Geen spanders!
Ela! Heeft ze goud gevraagd, misschien?
Nee, dat niet, maar niets zo kwetsbaar als een meisje met dromen ...

'Puttana, mi mostra il tettos!', speekelde hij in mijn gezicht.

Pascale Platel confereert over haar ontgroening in de manhaftige grootstad Gent en draait tussendoor een plaatje uit de soundtrack van haar jeugd

Hoe dat soort zich eeuwig herhalende kwesties zich zo verrassend slim en persoonlijk weer kunnen openbaren aan ons, aan de wereld … En dat in die unieke Pascale mix van humor en door merg en been gaande schrijnendheid … En met die stukjes muziek die ik al lang vergeten was, maar toen ik ze hoorde ineens een tsunami aan sentimentele herinneringen over mij lieten komen … (Reactie van mijn broer :-)

 

Zaterdag 9 maart 2019 - 20.30 uur - CC PalaceDeze voorstelling is één van de vijf voorstellingen van het humorfestival DeinzeLacht; in eerste instantie worden alleen abonnementen verkocht aan 60 euro via www.deinzelacht.be.

Eventuele overblijvende plaatsen worden verkocht aan 20 euro, enkel en alleen via TUI Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 380 86 94.

<
>
x