vtbkultuur Deinze

Deinze

DeinzeLacht - Bert Gabriels

Bert Gabriels maakte naam met programma's als "Zonde van de Zendtijd" en "Advocaat van de Duivel", maar ook met de docureeks "Terug naar Eigen land". Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk.

Datum: 30/03/2019
Uur: 20:30
Deuren open: 20 uur
Plaats: CC Palace
Adres: Markt 32, 9800 Deinze
Prijs leden: 20 euro
Prijs niet-leden: 20 euro
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

In z'n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul.

Liefste publiek, even voorstellen: ik was in mijn leven al boerenzoon, student, striptekenaar, schoonmaker, naaktmodel, loketbeambte, diensthoofd, auteur, fabrieksarbeider, jurist, theaterregisseur, TV-maker, acteur en cabaretier.
En overal lag het geluk eigenlijk al voor het rapen, maar meestal had ik m'n handen vol met andere shit.
Is het mogelijk om gelukkig te zijn in deze wereld?
Ik heb het even uitgezocht voor jullie, en geloof me, het antwoord is een grap.

Groetjes, Bert

 

Zaterdag 30 maart 2019 - 20.30 uur - CC PalaceDeze voorstelling is één van de vijf voorstellingen van het humorfestival DeinzeLacht; in eerste instantie worden alleen abonnementen verkocht aan 60 euro via www.deinzelacht.be.

Eventuele overblijvende plaatsen worden verkocht aan 20 euro, enkel en alleen via TUI Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 380 86 94.

<
>
x