vtbkultuur Deinze

Deinze

DeinzeLacht - Arnout Van den Bossche - UITVERKOCHT

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar "Burn-out voor Beginners" van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.

Datum: 09/02/2019
Uur: 20:30
Deuren open: 20 uur
Plaats: CC Palace
Adres: Markt 32, 9800 Deinze
Prijs leden: 20 euro
Prijs niet-leden: 20 euro
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

 

Zaterdag 9 februari 2019 - 20.30 uur - CC PalaceDeze voorstelling is één van de vijf voorstellingen van het humorfestival DeinzeLacht; in eerste instantie worden alleen abonnementen verkocht aan 60 euro via www.deinzelacht.be.

Eventuele overblijvende plaatsen worden verkocht aan 20 euro, enkel en alleen via TUI Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 380 86 94.

<
>
x