vtbkultuur Deinze

Deinze

Wim De Coninck - Den boer op

Tijdens de Gentse Feesten ging de jeugddroom van Wim De Coninck, voetbalanalist, in vervulling: hij scoort nu ook op de toneelplanken, want hij maakte een opmerkelijk debuut met zijn humoristische monoloog "Den boer op". Het Nieuwsblad: “Wim doet het met verve. Hij walst bijna twee uur lang van de ene mop naar de andere. Steengoede prestatie.”

Datum: 05/12/2020
Uur: 20:00
Deuren open: 19.30 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 15 euro
Prijs niet-leden: 15 euro
Prijs voorverkoop: 15 euro
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Wim De Coninck geniet grote bekendheid als ex-doelman van o.m. Waregem, AA Gent, Antwerp en Anderlecht en de jongste jaren vooral als een zeer gewaardeerd en erg secuur voetbalanalist.

Sinds zijn jeugdjaren is Wim een groot liefhebber van (amateur)toneel en comedy.

Tijdens de Gentse Feesten ging zijn jeugddroom in vervulling: hij scoort nu ook op de toneelplanken, want hij maakte een opmerkelijk debuut met zijn humoristische monoloog Den boer op.

Publiek en pers waren onder de indruk.

Het Nieuwsblad: “Wim doet het met verve. Hij walst bijna twee uur lang van de ene mop naar de andere. Steengoede prestatie.”

In Den boer op speelt hij het personage Gérard (uit te spreken als Zeeraar), die gevraagd wordt om een lezing te houden over de boerenstiel en vooral om de stiel te promoten en te redden.

Zonder schroom en met veel enthousiasme, maar niet altijd even verfijnd, kwijt hij zich van zijn taak.

Maar eigenlijk wijkt hij voortdurend af en neemt hij alles en iedereen op de korrel. Op zijn Zeeraars en tot groot jolijt van het publiek.

 

Tekst en regie: Paul Goossens
 

Een organisatie van De Kwelm vzw in samenwerking met vtbKultuur Deinze.

 

Zaterdag 5 december 2020 - 20 uur - CC Leietheater


Ticketverkoop in bubbels via deze link.

 

<
>
x