Cultuursmakers

Damme

Annulering najaars-activiteiten

Annulaties wegens Corona:

25/09/2020 : reisreportage Egypte 

23/10/2020 : reisreportage Nieuw-Zeeland

28/11/2020 : Brussel-dag

----------------------------------------------------------------

In de voorbije zomer konden we (gelukkig maar !) allemaal genieten van mooie en warme dagen ondanks het COVID 19 - virus. Bovendien kregen jullie van ons 3 fotozoektochten ter verkenning van Brugse wijken. Een groot succes  buiten alle verwachtingen. De derde zoektocht loopt overigens nog tot 15 september (zie eerdere nieuwsbrief hieromtrent). 

De herfst komt echter stilaan om het hoekje kijken. Helaas kunnen wij onze “binnen-activiteiten” nog steeds niet heropstarten.  

Het coronaverhaal is zeker nog niet ten einde en om onnodige risico’s te vermijden voor alle deelnemers heeft het bestuur besloten de geplande reisreportages van 25 september (Egypte) en 23 oktober (Nieuw-Zeeland) te annuleren. De gezondheid van ons allen primeert ! Bovendien is onze locatie CC. Rostune zeker niet geschikt voor dgl. activiteiten in deze crisistijd. Verder is het protocol dat wij moeten handhaven voor ons bestuur niet invul- en haalbaar waarvoor onze verontschuldigingen. Abonnees worden terugbetaald.

De geplande “buitenactiviteit” - Brussel-dag van 28 november - is eveneens geannuleerd.

 We houden u zeker verder op de hoogte van onze planning..

Laat ons  hopen dat deze pandemie  gunstig evolueert en ons toelaat jullie weer  hartverwarmend te kunnen verwelkomen en ontmoeten in goede omstandigheden. Tijd brengt raad maar leuk is  anders.

We wensen jullie het allerbeste: zorg goed voor jezelf en mekaar. Ook wij zullen dit doen.

Eens komt er licht aan het eind van de tunnel en breken nieuwe tijden aan vol cultuur en nabijheid.

 Het bestuur Cultuursmakers Damme.

 Tine Carlier, Rika Goutry, Rita Monbaliu, Willy Soenens, Micheline Verscheure ,Johan Dessein 

<
>
x