vtbkultuur Damme

Damme

3 Zomer-Fotozoektochten 2021 te Brugge

Vanaf 15 juni 2021 starten wij, net zoals vorig jaar, met 3 fotozoektochten.  Een uitgelezen kans om Brugse stadswijken te verkennen en interessante weetjes op te doen.  Bovendien kan je dit doen op eigen tempo, alleen of met kleine gezelschappen conform de coronamaatregelen. Een terrasje of oponthoud onderweg om even bij te tanken is straks ook weer mogelijk.

Van 15 juni tot 15 juli: St.Jacobs-wijk, een eerder rustige wijk met verborgen parels in de ruime omgeving van de St.Jacobskerk, binnen het historische Brugge met zijn wondere zichten.

Van 15 juli tot 15 augustus: Christus-Koning-wijk, net buiten het historische centrum, maar met een bijzondere geschiedenis.

Van 15 augustus tot 15 september: Smedenpoort-wijk, de omgeving tussen de Boeveriepoort en Bloedput met centraal-punt de Smedenpoort, historisch Brugge met oude pareltjes, maar ook veel vernieuwingen.

Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Stuur een mailtje naar Damme@vtbKultuur.be en vraag om inschrijving.  Vergeet niet naam, adres en e-mail-adres te vermelden. Of via ons tabblad "Op de hoogte blijven"

Alle details en het deelnemingsformulier zullen beschikbaar zijn op deze website enkele dagen vóór de startdatum van elke zoektocht, op het tabblad "activiteiten", en volg ons op onze Facebookpagina  en/of Instagram 

Heb je leuke foto's gemaakt tijdens de zoektochten, zet deze op jouw sociale media met de hashtag: #vtbkultuurdamme, zo kunnen wij jullie foto's delen op onze Sociale Media met jullie naamvermelding, waarvoor dank.

Alvast veel plezier met onze zomerzoektochten.

Het vtbKultuur Bestuur,

Johan, Willy, Rika, Rita, Tine, Annie en Micheline

<
>
x