vtbkultuur Damme

Damme

Zomer zoektocht Brugge - Sint Gillis

„Breek uit uw kot“ in Brugge-St.Gillis ! FOTO-ZOEKTOCHT ZOMER 2020:15 juli tot 15 augustus 2020

Datum: 15/07/2020 tot 15/08/2020
Plaats: Hoek Komvest- Walweinstraat
Adres: Hoek Komvest - Walweinstraat , 8000 Brugge
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Wedstrijd/zoektocht/quiz

 „Breek uit uw kot“ in Brugge-St.Gillis ! FOTO-ZOEKTOCHT ZOMER 2020:

Na onze eerste geslaagde zoektocht in St. Anna met positieve respons – wel uw antwoordformulier bezorgen tegen uiterlijk 16 juli a.s. -  volgt nu de tweede vanaf 15 juli tot 15 augustus. Verder uit uw kot komen mag, maar uiteraard met de nodige voorzichtigheid en verantwoordelijkheid, het Coronavirus is er nog! Ons cultuurvirus gaat echter gelukkig nooit voorbij. Waag uw kans met de nieuwe Foto-Zoektocht in een meer dan leuke stille volkswijk van Brugge, die Scone.

Klik op de link hieronder om de zoektocht te downloaden :

Wegbeschrijving en foto's

Antwoordformulier

Mogelijke wijzigingen (door omstandigheden) in de zoektocht, komen geactualiseerd op deze webstek. Wij controleren dus regelmatig op afwijkingen. Vooraf raadplegen van onze webstek is dus aanbevolen.

Het antwoordformulier kan elektronisch bezorgd worden maar ook een e-mailbericht sturen met de antwoorden is misschien voor sommigen makkelijker en dus mogelijk.
Antwoordformulier opsturen tegen uiterlijk 16 aug. a.s. aan:  willysoenens@telenet.be

Deelnemen loont echter steeds de moeite want per wandeling is er een winnaar via een schiftingsvraag en deze gaat terug naar zijn “kot” met een “Abonnement voor 5 avonden – Reisreportages 2021”. 

Wij waarderen zeer het enthousiasme van de twee lieve dames van wie het initiatief is uitgegaan voor deze zoektochten en die de uitwerking ervan op zich genomen hebben. Nu hopen we maar dat velen dit initiatief doorvertellen en deelnemen!

“Kom uit uw kot maar maak het niet te zot” !

Het bestuur vtbKultuur Damme

 Rika, Rita, Tine, Willy, Johan

P.S.: 

1.   Per 1 september a.s. vervoegt mevrouw Micheline Verscheure ons bestuursteam. Hartelijk welkom, Micheline, veel succes toegewenst.

 2.   Terug van (nooit) weggeweest bij vtbKultuur Damme ?  Velen vroegen ons al wanneer we terug van start zouden gaan na de Coronacrisis. Wat de opstart van onze activiteiten in het najaar betreft,  kijken we nog even de kat uit de boom. Geduld en afwachten blijft de boodschap want het is niet niks om alle veiligheidsmaatregelen die ons worden opgelegd strikt uit te voeren. Denk aan beperking van het aantal deelnemers, locatie en ruimte, afstandsregels enz… Wij blijven de zaken op de voet volgen maar zijn uiterst voorzichtig in het zoeken naar goede oplossingen. Laat ons hopen dat we u binnenkort “hoopvol en blij nieuws” kunnen melden en aan uw verwachtingen  kunnen voldoen.

<
>
x