Cultuursmakers

Damme

Startavond van het Feestjaar '100 jaar vtbKultuur' - VOLZET

Sprankelend knalaperitief en onthulling nieuwe DOOPNAAM gevolgd door een Cabaretshow met Karel Declercq

Datum: 30/01/2022
Uur: 17:00
Deuren open: 17:00
Plaats: Cultuurfabriek Sijsele
Adres: Stationsstraat 22, 8340 Damme
Plaats van bijeenkomst: Stationsstraat 22, 8340 Sijsele-Damme
Prijs leden: 15,00
Prijs niet-leden: 20,00
Thema: Podiumactiviteiten
100 jaar samen cultuur beleven
Type: Podiumactiviteit - theater
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

Opgelet wijziging locatie : deze avond zal doorgaan in de Cultuurfabriek, Stationsstraat 22 Sijsele (50m van CC Rostune)

aanpassing programma:

  • Vanaf 17u00 tot 18u30: Sprankelend Knalaperitief met heerlijk zachte hapjes.  Bar is open.

  • 18u15: Onthulling en bekendmaking van de NIEUWE doopnaam van onze vereniging in aanwezigheid van de Burgemeester en Pers. Korte gelegenheidstoespraken.

  • 18u30-20u00:  Cabaretshow met Karel Declercq  ‘België Scheef Bekeken’ 

  • 20u00: We stillen de grote honger  met verzorgde en gevarieerde broodjes – één gratis consumptie naar keuze inbegrepen (bier, wijn, frisdrank). Bar is open.

We ronden uiterlijk om 22u45 af, daar we om 23u00 verplicht zijn tot sluiten en opruimen.

Wij vragen om op die avond in de foyer zittend plaats te nemen aan tafels met max.6 personen.  Mondmasker is verplicht in de foyer en podiumzaal, tenzij om iets te drinken en/of te eten zoals aangekondigd.  Een controle van het Covid-Safe-Ticket bij aankomst is strikt noodzakelijk. Wil ter plaatse de actuele richtlijnen volgen in verband met veiligheid en sanitair.
 

De cabaretshow is een wervelende show (doorspekt  met lachsalvo’s)  en een “komisch jaaroverzicht” van een afgelopen ‘bizar’ jaar. Karel Declercq legt de ziel van dit land bloot; hij houdt van dit land en z’n leiders maar houdt hen ook een spiegel voor. Spitse comedy over de actualiteit met sterke jokes, treffende imitaties en prachtige muzikale parodieën. Bovendien vergeet hij ook de plaatselijke Damse situaties niet waarbij onze vereniging even het hoofd boven water moet houden ! De show eindigt met een aanstekelijke corona-potpourri om de corona-blues weg te lachen. Een echte zondagavond-sluiter van de nieuwjaarsmaand in ons gezellig vestzak-theater om U tegen te zeggen.

Ideale parkeergelegenheid is het Lindenplein via de Noordstraat te bereiken of indien mogelijk aan de kerk van Sijsele (Vredesplein).

Dank voor jullie belangstelling en inschrijving en we wensen jullie een fijne avond toe.

Het bestuur van vtbKultuur Damme

<
>
x