vtbkultuur Damme

Damme

 

          

 

 

Programma 2019

Jaarthema: „SMAAK”

“Proeven van Kultuur !”

 

  

Bestuur vtbKultuur Damme 

 

Boven van links naar rechts :

Willy Soenens ( Ondervoorzitter - Penningmeester ) - Tine Carlier - Johan Dessein ( Voorzitter)

Onder van links naar rechts : 

Rika Goutry - Rita Monbaliu

 

Contactgegevens  : willysoenens@telenet.be - tel 050 350574 

Rekeningnr vtbKultuur Damme BE72 9795 7867 4016

VtbKultuur: Kultuur met een knipoog

vtbKultuur is een Vlaamse, toonaangevende vereniging met een eigentijdse kijk op cultuur. Ze vindt dat cultuur een ware beleving moet zijn en zorgt in en buiten Vlaanderen voor een bruisend cultuurleven dat toegankelijk is voor iedereen. vtbKultuur-activiteiten zijn prettig, open en actief en je beleeft ze met anderen in groep of samen met je familie. Je vindt ongetwijfeld iets op jouw maat in het gevarieerde aanbod!

Om je eigen cultuur of zelfs die van anderen te ontdekken, hoef je helemaal niet ver te gaan. Ook dichtbij kan je verrassend veel ontdekken en beleven. Overal in Vlaanderen vormen hechte teams van vrijwilligers de basis van vtbKultuur. Zij zijn het die met veel enthousiasme cultuur dicht bij jou brengen, ook in jouw buurt.

vtbKultuur is dichterbij dan je denkt

Het aanbod van vtbKultuur is te rijk en te uitgebreid om hier samen te vatten. Jaarlijks organiseren ze meer dan 4.000 activiteiten in heel Vlaanderen en daarbuiten. Ben jij nieuwsgierig naar cultuur met een knipoog? Wil je weten waar en wanneer activiteiten plaatsvinden? Wil jij graag genieten van de vele voordelen die vtbKultuur te bieden heeft? Snuister vlug rond op de site boordevol informatie. 

Wil je meer informatie over de activiteiten van vtbKultuur Damme - klik op dan op "activiteiten" of "bekijk onze activiteiten ".

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten : klik op "op de hoogte blijven " , vul je mailadres en naam in en je bekomt de nieuwsbrieven .

Om in te schrijven voor een activiteit klik op deze activiteit en vul de gegevens in . Je krijgt dan nadien een bevestiging in je mailbox .

 

 

 

 

 

 

 

 

nieuws

Nieuws

<
>
x