Cultuursmakers

Dadizele-Moorslede

Knipoogdag in de Westhoek

In de voormiddag brengen we een bezoek aan het kasteel(domein) de Lovie in Proven. Met medewerking van de bewoners verneem je meer over de rijke geschiedenis van het domein. Na het middagmaal (dranken niet inbegrepen) trekken we naar Ieper.

Datum: 29/08/2021
Uur: 10:00
Plaats: Cultuurcentrum Het Perron
Adres: Fochlaan 1, 8900 Ieper
Type: Groepsbezoek

In de voormiddag brengen we een bezoek aan het kasteel(domein) de Lovie in Proven. Met medewerking van de bewoners verneem je meer over de rijke geschiedenis van het domein: van welstellende kooplieden en rechters naar devote adel, Wereldoorlog I, een groot provinciaal sanatorium tot en met de werking van vandaag. Na het middagmaal (dranken niet inbegrepen) trekken we naar Ieper waar vanaf 14 uur het tweede gedeelte van de KnipoogDag van start gaat. Je kan er op eigen houtje de historische binnenstad verkennen, deelnemen aan verschillende activiteiten en genieten van de vele concertjes. De dag sluit af om 17.15 uur ter hoogte van het evenementenplein aan Cultuurcentrum “Het Perron” (vlakbij het station en de autocarparking).
Terugkomst voorzien omstreeks 19 uur.
Inschrijven door overschrijving van € 47 p.p. (leden Cultuursmakers) en niet-leden betalen € 55 p.p. op rekening BE09 0689 1000 8557 van Cultuursmakers Dadizele-Moorslede en dit ten laatste 8 juni 2021.
Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.

<
>
x