vtbkultuur Brussel

Brussel

Projecten

Help jij mee 'vtbKultuur Brussel Picknickt op Plazey!' of 'vtbKultuur Brusselleert' organiseren?

vtbKultuur Picknickt op Plazey!

Op zaterdag 31 augustus willen wij alle Brusselse cultuurliefhebbers samenbrengen in het Elisabethpark voor een groot, duurzaam buffet waarbij ieder iets lekkers meebrengt en dit deelt met de andere aanwezigen. (Wie geen kook-inspiratie heeft, kan terecht bij een van de standjes van ‘Plazey! Feest in het Park’ want dat vindt dit jaar uitzonderlijk op het einde van de zomer plaats). 

Na de picknick voorzien we nog een culturele activiteit voor de deelnemers (bv. een bezoek met gids aan het park en ‘Embrace’, de Basiliek of the Chocolate Village ...). Heb jij zin om een van deze of een andere activiteit te organiseren of de handen uit de mouwen te steken?

We nog een aantal helpende handen:

  • 3 à 4 personen die de 'logistiek' (financiën, locatie, sponsoring, materiaal …) willen regelen;
  • 1 à 2 personen die de (online) promotie op zich wil nemen;
  • helpende handen op 31/8;
  • 3 à 4 personen die aansluitend in de buurt een culturele activiteit willen organiseren;

Iets voor jou? Kom dan op woensdag 26 juni om 12u30 mee lunchen op 'Baratoir' van de KETMET in Anderlecht. (afspraak aan de ingang van de abattoir, voor de stieren-standbeelden). Of vergader met ons mee in de week van 19 tot 23 augustus.

 

vtbKultuur Brusselleert

Dit najaar dompelen de cursisten van Brusselleer zich op de schoolbank onder in cultuur en de Vlaamse Meesters. Naast Rubens, Bruegel en Van Eyck willen wij hen nog meer goesting in alle andere mogelijke vormen van cultuur laten krijgen. We denken daarbij niet alleen aan het bezoeken van een tentoonstelling maar ook aan een wandeling, een kookactiviteit, een 'tableau vivant', een gesprek met een auteur...

Is er een activiteit waarvan je denkt 'die wil ik organiseren!'? Of wil je de (online) promotie op jou nemen? Kom dan op dinsdag 26 februari (om 18u30) naar GC Elzenhof of mail naar Sara!

Na deze vergadering komen we nog 3 keer samen:

  • in de week van 22 tot 28 april
  • in de week van 24 tot 30 juni
  • in de week van 19 tot 23 augustus

We kijken ernaar uit om je in ons team van enthousiastelingen te mogen verwelkomen!

<
>
x