vtbkultuur Brussel Oost (Evere, Haren en Schaarbeek)

Brussel Oost (Evere, Haren en Schaarbeek)

Nieuwsflash vtbKultuur Brussel Oost

Beste Vrienden Cultuur- liefhebber,

Het Bestuur van vtbKultuur Brussel oost hoopt dat Jullie allen in goede gezondheid verkeren in deze moeilijke tijd waarbij het even niet samen van Cultuur kunnen genieten.

Zoals Jullie ongetwijfeld weten werden de maatregelen door de Federale Overheid verlengd tot 03 MEI e.k. Wat daarna gebeurt, verlenging of wijziging van de opgelegde maatregelen, weten we allicht na de vergadering van de Nationale Veiligheidsraad op vrijdag 24 APRIL.

Wij ontsnappen uiteraard niet aan de gevolgen van de “Lockdown” en worden verplicht onze aktiviteiten momenteel op te schorten.

Daarenboven, gezien grote en kleine Cultuurhuizen, musea en dergelijke minstens tot 03 MEI gesloten blijven en dus ook onbereikbaar voor info, nodig voor het organiseren van onze activiteiten.

Daarenboven zijn verschillende activiteiten afgelast, zoals het Ballet van Vlaanderen, voorzien op 21 JUNI en 21 JULI, ofwel naar een later tijdstip verplaatst zoals de Knipoogdag van 22 MAR ll die zal doorgaan 21 MAR 2021 en de Mozartiade die zal plaats grijpen in JUNI volgend jaar.

Uiteraard zijn we andermaal verplicht om onze bijeenkomst, ter ere van Elyane, alweer uit te stellen. Wij hebben contact kunnen leggen met Everna en bekomen dat we deze kunnen organiseren op een zondag in JUNI. Dit wordt waarschijnlijk zondag 21 JUNI.

Jullie worden hier natuurlijk over op de hoogte gehouden, en nodigen Jullie uit onze website te blijven raadplegen die wij, in functie van het spaarzaam doorsijpelen van de nodige info, zo vlug mogelijk zullen aanpassen en vervolledigen.

Zo hebben we toch al een lijstje van 7 activiteiten klaar liggen en een tiental denkpistes kunnen we eventueel verder uitwerken.

We zouden jullie ook graag willen uitnodigingen om ons voorstellen over te maken via e-mail van activiteiten die Jullie graag zouden georganiseerd zien. Op elk voorstel zullen wij reageren en kijken we of we die uit onze toverhoed kunnen tevoorschijn halen.

We vinden het jammer dat we, tijdelijk, niet samen van Cultuur kunnen genieten. Maar ons aller gezondheid heeft hier voorrang.

Hou Jullie goed en wij kijken hoopvol uit naar het ogenblik dat we terug samen van een cultuurdag, onder vrienden, zullen kunnen genieten.

 

Vanwege Het Bestuur vtbK Brussel Oost

Johan, Pascale Frank

<
>
x